Streda, 15. júl, 2020 | Meniny má HenrichKrížovkyKrížovky

Rozvoj Nobelovej rozbehne aj Vaše podnikanie

Kým vlani mala približne 1 700 obyvateľov, len v priebehu najbližších dvoch rokov tento počet vzrastie zhruba o ďalšiu tisícku.

Lokalita Nobelova v bratislavskom Novom Meste je jednou z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich rezidenčných oblastí v Bratislave. Kým vlani mala približne 1 700 obyvateľov, len v priebehu najbližších dvoch rokov tento počet vzrastie zhruba o ďalšiu tisícku. To z Nobelovej robí ideálne miesto na rozvoj podnikania predovšetkým v oblasti služieb obyvateľstvu. Kľúčom k podnikateľskému úspechu je získanie vhodných podnikateľských priestorov. Tie teraz ponúka projekt Nobelova.

nobelovaall-r779_res.jpg

Hlavný impulz rozvoju lokality Nobelova, nachádzajúcej sa medzi Vajnorskou a Račianskou ulicou, dala rovnomenná novostavba z dielne developerskej skupiny SITNO HOLDING Real Estate. Projekt pozostávajúci z vyše troch stoviek bytov sa teší mimoriadne vysokému záujmu kupujúcich a za posledné dva roky patrí k vôbec najlepšie sa predávajúcim projektom v Bratislave. Prvé dve etapy sú beznádejne vypredané a z poslednej zostáva voľných už len niečo viac ako 20 bytov. Len samotný projekt tak prinesie do lokality odhadom 700 obyvateľov. Úvodná stovka z celkovo 351 bytových jednotiek už bola odovzdaná novým majiteľom a ďalšie dve budú ukončené koncom roka 2017 a 2018.

Obchodné prevádzky sú ešte k dispozícii

Aj keď komerčné priestory v prvej, dokončenej etape výstavby sú už obsadené, záujemcom o podnikanie, ktorí chcú zachytiť vlnu dynamického rozvoja lokality, sú ešte k dispozícii tri voľné priestory v druhej a jeden priestor v poslednej etape. Ich výmera dosahuje 50 – 75 m2 a sú ideálne najmä na menšie prevádzky služieb a obchodu, ako napríklad kozmetické štúdio, kaderníctvo, lekáreň či večierka. Zároveň je možnosť priestory spojiť a vytvoriť tak jeden väčší priestor, vhodný napríklad aj pre potraviny. Potenciálnu klientelu však nebudú tvoriť len obyvatelia projektu Nobelova, ale prakticky všetci ľudia bývajúci či pracujúci v tejto lokalite, pretože vďaka jej kompaktnosti sa do novej prevádzky dostanete z ktoréhokoľvek kúta Nobelovej za menej ako 5 minút chôdze.

Flexibilita priestorov

Budúce prevádzky prinášajú vysokú flexibilitu a ich vlastníci si ich môžu nadizajnovať presne podľa vlastných predstáv. Sú totiž ponúkané ako holopriestory.

nobelovaopcoffe-r674_res.jpg

Dostupné parkovanie a skladové priestory

Jedným z dôvodov, pre ktorý si ľudia vyberali bývanie v projekte Nobelova, je dostupné parkovanie, ktoré developer ponúkal za mimoriadne priaznivé ceny. Tie zostali zachované aj pre záujemcov z radov podnikateľov a firiem, ktorí môžu navyše ťažiť z komfortného umiestnenia parkovania priamo pri svojich prevádzkach. Ku komerčným priestorom je tiež možné si zakúpiť pivnice, ktoré poslúžia ako sklad.

Pripravuje sa územný plán

Výhodná poloha a veľké voľné plochy sú skvelým predpokladom záujmu o ďalšiu výstavbu, následný rast počtu obyvateľov a celkový rozvoj lokality. To, že miestna samospráva vlani ohlásila prípravu územného plánu, je neklamným znakom skutočnosti, že aj ona si uvedomuje vysoké perspektívy Nobelovej v oblasti bývania a služieb. Podnikateľ, ktorý si dokáže na takomto mieste zabezpečiť priestory vopred, bude môcť naplno ťažiť z rastu obyvateľstva a oproti iným získa výraznú výhodu.

Kompletný predajný servis projektu Nobelova, vrátane pomoci so zabezpečením financovania, zastrešuje realitná spoločnosť HERRYS

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chcete nové auto?

V júli si ho môžete kúpiť najvýhodnejšie

Nalejte si pravú vodovodnú!

Nielen z detských rozprávok vieme, že voda znamená život – a sucho presný opak.

30 rokov po...

Ako sa cirkev (ne)vyrovnala s dedičstvom totalitného režimu – agentmi, tajnými spolupracovníkmi a ostatnými vedomými kolaborantmi

30 rokov po...