Rozvoj Nobelovej rozbehne aj Vaše podnikanie

Kým vlani mala približne 1 700 obyvateľov, len v priebehu najbližších dvoch rokov tento počet vzrastie zhruba o ďalšiu tisícku.

Lokalita Nobelova v bratislavskom Novom Meste je jednou z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich rezidenčných oblastí v Bratislave. Kým vlani mala približne 1 700 obyvateľov, len v priebehu najbližších dvoch rokov tento počet vzrastie zhruba o ďalšiu tisícku. To z Nobelovej robí ideálne miesto na rozvoj podnikania predovšetkým v oblasti služieb obyvateľstvu. Kľúčom k podnikateľskému úspechu je získanie vhodných podnikateľských priestorov. Tie teraz ponúka projekt Nobelova.

nobelovaall-r779_res.jpg

Hlavný impulz rozvoju lokality Nobelova, nachádzajúcej sa medzi Vajnorskou a Račianskou ulicou, dala rovnomenná novostavba z dielne developerskej skupiny SITNO HOLDING Real Estate. Projekt pozostávajúci z vyše troch stoviek bytov sa teší mimoriadne vysokému záujmu kupujúcich a za posledné dva roky patrí k vôbec najlepšie sa predávajúcim projektom v Bratislave. Prvé dve etapy sú beznádejne vypredané a z poslednej zostáva voľných už len niečo viac ako 20 bytov. Len samotný projekt tak prinesie do lokality odhadom 700 obyvateľov. Úvodná stovka z celkovo 351 bytových jednotiek už bola odovzdaná novým majiteľom a ďalšie dve budú ukončené koncom roka 2017 a 2018.

Obchodné prevádzky sú ešte k dispozícii

Aj keď komerčné priestory v prvej, dokončenej etape výstavby sú už obsadené, záujemcom o podnikanie, ktorí chcú zachytiť vlnu dynamického rozvoja lokality, sú ešte k dispozícii tri voľné priestory v druhej a jeden priestor v poslednej etape. Ich výmera dosahuje 50 – 75 m2 a sú ideálne najmä na menšie prevádzky služieb a obchodu, ako napríklad kozmetické štúdio, kaderníctvo, lekáreň či večierka. Zároveň je možnosť priestory spojiť a vytvoriť tak jeden väčší priestor, vhodný napríklad aj pre potraviny. Potenciálnu klientelu však nebudú tvoriť len obyvatelia projektu Nobelova, ale prakticky všetci ľudia bývajúci či pracujúci v tejto lokalite, pretože vďaka jej kompaktnosti sa do novej prevádzky dostanete z ktoréhokoľvek kúta Nobelovej za menej ako 5 minút chôdze.

Flexibilita priestorov

Budúce prevádzky prinášajú vysokú flexibilitu a ich vlastníci si ich môžu nadizajnovať presne podľa vlastných predstáv. Sú totiž ponúkané ako holopriestory.

nobelovaopcoffe-r674_res.jpg

Dostupné parkovanie a skladové priestory

Jedným z dôvodov, pre ktorý si ľudia vyberali bývanie v projekte Nobelova, je dostupné parkovanie, ktoré developer ponúkal za mimoriadne priaznivé ceny. Tie zostali zachované aj pre záujemcov z radov podnikateľov a firiem, ktorí môžu navyše ťažiť z komfortného umiestnenia parkovania priamo pri svojich prevádzkach. Ku komerčným priestorom je tiež možné si zakúpiť pivnice, ktoré poslúžia ako sklad.

Pripravuje sa územný plán

Výhodná poloha a veľké voľné plochy sú skvelým predpokladom záujmu o ďalšiu výstavbu, následný rast počtu obyvateľov a celkový rozvoj lokality. To, že miestna samospráva vlani ohlásila prípravu územného plánu, je neklamným znakom skutočnosti, že aj ona si uvedomuje vysoké perspektívy Nobelovej v oblasti bývania a služieb. Podnikateľ, ktorý si dokáže na takomto mieste zabezpečiť priestory vopred, bude môcť naplno ťažiť z rastu obyvateľstva a oproti iným získa výraznú výhodu.

Kompletný predajný servis projektu Nobelova, vrátane pomoci so zabezpečením financovania, zastrešuje realitná spoločnosť HERRYS

Prihláste sa a vložte PR článok

Detské zúbky sú veda

Vedeli ste, že so starostlivosťou o detské zúbky treba začať už v tehotenstve, alebo dokonca ešte predtým?

Štartujú jesenné módne dni v Poluse

Čo delí módnu ikonu od otrokyne trendov? Predsa vyberaný vkus! Polus vám ponúka profesionálny osobný servis pri hľadaní štýlu.

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla.

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.