Vizualizácia kúpeľne. Prečo je nutné ju spraviť?

Zákazníci majú pocit, že je táto služba drahá! Vzhľadom na obrovskú konkurenciu, je táto služba zdarma. PREČO?

vizualizácie kúpeľne

Konkurencia medzi spoločnosťami je taká veľká, že firmy medzi sebou súťažia, kto ponúkne zákazníkom kvalitnejšie služby. Pre predstavivosť zákazníkov je už dlhodobo ponúkaná služba vizualizácie kúpeľne. V minulosti sa za túto službu platilo a peniaze prepadli v prospech obchodníka. Dnes sa síce za túto službu platí záloha, ale pokiaľ zákazník kúpi obklad, či dlažbu od predajcu, predajca mu zálohu vráti. Je to hlavne kvôli špekulantom, ktorí využívajú garážových internetových predajcov. ALE! Pýtajte si zľavu! Určite ak je predajca spokojný, musí spraviť spokojného aj Vás! V našej spoločnosti si momentálne zákazníci určujú zľavu sami. Funguje to systémom žrebovania, kde sú možnosti zliav 3-5-10-15-20-30%. Čím je zľava väčšia, tým je väčšia možnosť ju vytiahnuť.
zlava na kúpeľne

Prečo vlastne vizualizácia? Ako sme už avizovali, je dobré aby zákazník videl svoju kúpeľňu, ešte pred jej zhotovením. Vo vizualizácií je jasne vidieť celkové rozloženie sanity, obkladov a dlažieb. Rozloženie sanity je veľmi podstatná vec pri riešení kúpeľne. Nieje to ako s nábytkom v inej miestnosti, ktorý môžeme neskôr presunúť. Priskrutkovaný sprchový kút, závesná skrinka, alebo umývadlo už len ťažko premiestnime a navyše by sme k tomuto premiestneniu museli prispôsobiť aj vodu, či by to bol odpad, alebo samotný prívod vody. Takéto riešenie sa realizuje raz za 20 rokov. Preto musíme svoju kúpeľňu spraviť nadčasovú. Správny súlad obkladov a dlažieb je pocit, ktorý sa s nami môže niesť časť života. Veď predsa vojsť do priestoru, ktorý nás stále nadchne, je iný, ako vojsť do priestoru, ktorý nám je nesympatický. Veľmi podstatné je aj samotné rozloženie sanity. Pokiaľ medzi sanitou nieje dostatočný priestor, môže to byť buď chyba rozloženia, alebo obmedzený priestor.
Tieto dva problémy nám môže vyriešiť vizualizácia kúpeľne. Správne zosúladenie prívodu vody a rozloženia odpadov, nám môže pomôcť vytvoriť prirodzený prechod medzi sanitou. Súladné rozloženie obkladov a dlažieb nám dodá každodenné nadšenie. Nadšenie, z ktorého sa môžeme tešiť každé ráno a každý večer. Kúpeľňu navštevujeme hneď ako sa prebudíme a zároveň je to posledné miesto, ktoré opúšťame pred spaním.

Naši zákazníci si svoju kúpeľňu môžu pozrieť ešte pred jej zhotovením a to tak že do nej vstúpia cez 3D virtuálnu realitu. Túto službu ponúkame ako jedna z mála spoločností pôsobiacich na trhu. Zároveň pred zostavením kúpeľne, sa zákazníci môžu inšpirovať vo virtuálnej realite už hotových kúpeľní.
Preto je dôležité, ak si nechávate vyhotoviť vašu kúpeľňu, vidieť práce predajcu a zároveň jeho skúsenosti. Niektorí predajcovia ešte stále vytvárajú nemoderné kúpeľne, kde ich štýl sa nepoužíva už od 90tych rokov.
retro program

Prihláste sa a vložte PR článok

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.

Nová michalovská nemocnica otvorí brány: toto musíte vidieť!

Nová nemocnica je na svete a len dni ostávajú do jej otvorenia.

Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie.

Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik

Vaše auto stojí pred domom a vy striehnete, pretože ste videli na ulici podivné indivíduá.