Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Byty Bystrická - najútulnejšie byty v Bratislave

Najútulnejšie byty v Bratislave vyrastú už o niekoľko mesiacov v obľúbenej bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves.

Najútulnejšie byty v Bratislave vyrastú už o niekoľko mesiacov v obľúbenej bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves. Pokojná lokalita, účelné dispozície a viac ako priaznivé ceny robia z tohto projektu ideálne štartovacie bývanie pre mladé páry alebo začínajúce rodiny.

1-1-r880_res.jpg

Dostupnosť

Rezidenčný projekt BYTY BYSTRICKÁ je situovaný v tichej lokalite s vidieckym charakterom. Vďaka jednoduchému napojeniu na mestskú infraštruktúru však predstavuje moderné mestské bývanie s výbornou dostupnosťou jednak do centra mesta, ako aj na diaľnicu či do susedného Rakúska.

2-r230_res.jpg

Účelné dispozície

Dômyselná a účelná architektúra projektu BYTY BYSTRICKÁ ponúka optimálne veľkosti rozumne dispozične riešených bytov v nízkoenergetickom štandarde. Atraktivitu architektonického riešenia zvyšujú balkóny po celej šírke fasád, veľkorysé terasy na druhom podlaží a útulné predzáhradky na prízemí. V ponuke sú 1,5 až 4 izbové byty s výmerou od 34m2 až po takmer 90m2. V objekte je k dispozícii celkom 32 bytových jednotiek a dva apartmány. Ku každému bytu prislúcha aj pivničná kobka.

int3-r826_res.jpg

Nová tichá štvrť

Objekt BYTY BYSTRICKÁ prirodzene nadväzuje na existujúcu obytnú štvrť a rozširuje ju smerom do rozvojovej zóny. Maximálna výška obytného domu je dvojpodlažná, vďaka čomu tento projekt nielen rešpektuje okolitú zástavbu, ale stáva sa jej integrálnou súčasťou. Samozrejmosťou je aj vlastné parkovisko vyhradené výlučne pre rezidentov, ktoré spoločne s už existujúcou zeleňou a relaxačnou zónou zabezpečí obyvateľom potrebné súkromie.

Priaznivé ceny

Všetky byty sa predávajú v štandarde, ktorý zahŕňa laminátové podlahy, kúpeľňové obklady, sanitu aj interiérové dvere. Ceny 1,5 izbových bytov začínajú už od 54 900 EUR. Vďaka rozumným dispozíciám a priaznivým cenám predstavujú BYTY BYSTRICKÁ ideálne a dostupné riešenie bývania pre mladé páry alebo začínajúce rodiny.

int3-r826_res.jpg

Ukončenie výstavby

Keďže sa jedná o prestavbu už existujúcej budovy a stavebné práce na projekte už začali, prvých obyvateľov privíta bytový dom už o niekoľko mesiacov. Plánovaný termín dokončenia výstavby je v marci 2018.

Predajca

Výhradným predajcom rezidenčného projektu BYTY BYSTRICKÁ je realitná kancelária HERRYS. Podrobné informácie k projektu a kompletnú ponuku bytov nájdete tu

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.