Pozdravte kamošov z rozprávky! V nedeľu v Poluse

Máli sa vašim drobcom zábava na Deň detí? Tak si to zopakujte! Obľúbené rozprávkové postavičky z TV MINIMAX

Máli sa vašim drobcom zábava na Deň detí? Tak si to zopakujte! Obľúbené rozprávkové postavičky z TV MINIMAX ožijú už v nedeľu 4. júna v bratislavskom Polus City Center.

Populárny tím, s ktorým nikdy nie je nuda, MINI, MAX, MICKA a BUMBRLÍČEK, sa v nedeľu rovno z televízneho štúdia zastaví v Poluse. A ako sa na správnu návštevu patrí, neprídu s prázdnymi rukami. Pre svojich detských fanúšikov chystajú super program aj lákavé darčeky!

Mamy a ockovia, odporúčame vám, aby si vaše ratolesti v nedeľu poobede dobre zdriemli, pretože ak sa vyberú do Polusu, do večera sa nezastavia. Na programe je štvorhodinová „jazda“ plná súťaží, spevu, tanca a hostí, ktorých si deti určite zamilujú. Každý z nich predvedie svoj talent a podnieti malých divákov, aby si vyskúšali všakovaké zážitkové aktivity.

Mr. Bubble neostane nič dlžný svojmu menu a ohúri obecenstvo so svojou bublinovou show. Profesionálny žonglér Slížo Perfekto, finalista programu Česko-Slovensko má talent, naživo predvedie, či mu ostal postreh, ktorý ukazoval pred kamerami. Príde aj Majster N, čo je záruka, že v Poluse sa bude aj trošku experimentovať, takže na svoje si prídu všetci vedátori, ktorí radi skúmajú, ako fungujú veci okolo nás. Šikovníci so zručnými prstami si zas budú môcť vlastnoručne vyrobiť originálne vecičky v tvorivých rozprávkových dielničkách. Nezabudlo sa ani na malých veľkých fanúšikov obľúbenej hry Angry Birds. Súťaž TREFA zaručene preverí pohotové reakcie hráčov. Akčnou oslavou detí pod záštitou TV MINIMAX bude sprevádzať herečka a speváčka Veronika Hatala.

Dovidenia v nedeľu v Poluse s hviezdami TV MINIMAX... a veríme, že aj s vami!

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut