Cíťte sa v priestore príjemne

V tomto článku si rozoberieme priestor. Budeme sa venovať príjemnému dojmu, ako si ho vytvoriť

Moje meno je Boris Tóth, pracujem v rodinnej firme, ktorú založil môj otec a ja pokračujem v jeho stopách. Firma existuje už od roku 1990. Za ten čas sme si prešli množstvom zmien dizajnu, dopytu na trhu a hlavne ponuky. Každá jedna spoločnosť sa snaží predať. Predať svoj výrobok, alebo službu. Preto vzniká na trhu množstvo odlišných dizajnov a zároveň dizajnov jednej triedy. Ale ktorý dizajn je správny? Ktorý dizajn sa nám páči, čo je vlastne trend a prečo je ten trend taký?
V dizajne musí byť poriadok! Tak isto ako uprataná izba vyzerá lepšie ako izba po maľovaní. Ľudia s ktorými sa stretávame, navonok majú svoj dizajn(výzor) a snažia sa ho skrášliť svojím obliekaním.

dizajnová-kúpeľňa
Naša spoločnosť sa venuje dizajnu kúpeľne. Snažíme sa zákazníkom pomôcť pri riešení vkusného zostavenia kúpeľne. Ja ako osoba netvrdím, že naše návrhy sú tie najlepšie a zároveň neodsudzujem návrhy druhých. Práve o to ide, každý sa radi podľa svojho vkusu. My sa snažíme zostaviť kúpeľne tak, aby sa v nich ľudia cítili príjemne. Snažíme sa upratať dizajn tak, aby ste sa cítili ako v upratanej izbe. Použijem už časté prirovnanie, ponúkame krásu mercedesu, za cenu lacnejších značiek. Náš tým odborníkov dokáže vytvoriť súladný a nadčasový priestor.

Série obkladov obsahujú množstvo druhov. Nemusíte použiť všetky obklady zo série. Kúpeľňa nemá vyzerať, ako autobus plný hipíkov. Teda, ak si niekto praje mať takú kúpeľňu, nebudeme mu v tom brániť :-) Odporúčam zamerať sa hlavne na jednoduchý štýl. Predstavte si, že prídete na dovolenku do hotela z čias komunizmu a teraz si predstavte, že prídete do moderného hotela. Aký rozdiel tam badáte v interiéri a hlavne v kúpeľni? V minulosti sa používali hlavne dekoračné prvky kachličiek v kombinácií s kvietkami - každých 50cm, gýčovými listelami. Dnes je však trend iný. Ľudia túžia po minimalistických štýloch, keď tak jeden kvet a nie moc divoká listela. Ako sa hovorí, v jednoduchosti je krása. My vám pomôžeme vytvoriť jednoduchú a peknú kombináciu obkladov a dlažieb. Vám bude stačiť zmeniť farbu doplnkov a napr. uterákov a v okamihu premeníte vzhľad kúpeľne a hlavne dojem do iného dizajnu.

dizajnové-prvky-miestnoti

Ak s nami zdieľate podobný názor a chcete mať aj vy náš nápad vo vašej kúpeľni, budeme radi, keď nás navštívite. Naša spoločnosť má dlhodobo silné postavenie na slovenskom trhu. Zariaďovali sme kúpeľne už mnoho rodinám a dokonca aj mediálne známym celebritám.

TGB Plast
www.tgbplast.sk

Firma TGB Plast je s vami na trhu už od roku 1990. Špecializujeme sa na výrobu a predaj sanity + obkladov a dlažieb. Vytvárame 3D návrhy vo virtuálnej realite. Naše produkty sú predávané po celej európe

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“