Cíťte sa v priestore príjemne

V tomto článku si rozoberieme priestor. Budeme sa venovať príjemnému dojmu, ako si ho vytvoriť

Moje meno je Boris Tóth, pracujem v rodinnej firme, ktorú založil môj otec a ja pokračujem v jeho stopách. Firma existuje už od roku 1990. Za ten čas sme si prešli množstvom zmien dizajnu, dopytu na trhu a hlavne ponuky. Každá jedna spoločnosť sa snaží predať. Predať svoj výrobok, alebo službu. Preto vzniká na trhu množstvo odlišných dizajnov a zároveň dizajnov jednej triedy. Ale ktorý dizajn je správny? Ktorý dizajn sa nám páči, čo je vlastne trend a prečo je ten trend taký?
V dizajne musí byť poriadok! Tak isto ako uprataná izba vyzerá lepšie ako izba po maľovaní. Ľudia s ktorými sa stretávame, navonok majú svoj dizajn(výzor) a snažia sa ho skrášliť svojím obliekaním.

dizajnová-kúpeľňa
Naša spoločnosť sa venuje dizajnu kúpeľne. Snažíme sa zákazníkom pomôcť pri riešení vkusného zostavenia kúpeľne. Ja ako osoba netvrdím, že naše návrhy sú tie najlepšie a zároveň neodsudzujem návrhy druhých. Práve o to ide, každý sa radi podľa svojho vkusu. My sa snažíme zostaviť kúpeľne tak, aby sa v nich ľudia cítili príjemne. Snažíme sa upratať dizajn tak, aby ste sa cítili ako v upratanej izbe. Použijem už časté prirovnanie, ponúkame krásu mercedesu, za cenu lacnejších značiek. Náš tým odborníkov dokáže vytvoriť súladný a nadčasový priestor.

Série obkladov obsahujú množstvo druhov. Nemusíte použiť všetky obklady zo série. Kúpeľňa nemá vyzerať, ako autobus plný hipíkov. Teda, ak si niekto praje mať takú kúpeľňu, nebudeme mu v tom brániť :-) Odporúčam zamerať sa hlavne na jednoduchý štýl. Predstavte si, že prídete na dovolenku do hotela z čias komunizmu a teraz si predstavte, že prídete do moderného hotela. Aký rozdiel tam badáte v interiéri a hlavne v kúpeľni? V minulosti sa používali hlavne dekoračné prvky kachličiek v kombinácií s kvietkami - každých 50cm, gýčovými listelami. Dnes je však trend iný. Ľudia túžia po minimalistických štýloch, keď tak jeden kvet a nie moc divoká listela. Ako sa hovorí, v jednoduchosti je krása. My vám pomôžeme vytvoriť jednoduchú a peknú kombináciu obkladov a dlažieb. Vám bude stačiť zmeniť farbu doplnkov a napr. uterákov a v okamihu premeníte vzhľad kúpeľne a hlavne dojem do iného dizajnu.

dizajnové-prvky-miestnoti

Ak s nami zdieľate podobný názor a chcete mať aj vy náš nápad vo vašej kúpeľni, budeme radi, keď nás navštívite. Naša spoločnosť má dlhodobo silné postavenie na slovenskom trhu. Zariaďovali sme kúpeľne už mnoho rodinám a dokonca aj mediálne známym celebritám.

TGB Plast
www.tgbplast.sk

Firma TGB Plast je s vami na trhu už od roku 1990. Špecializujeme sa na výrobu a predaj sanity + obkladov a dlažieb. Vytvárame 3D návrhy vo virtuálnej realite. Naše produkty sú predávané po celej európe

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.