TAURIS výrobky na gril potešia gurmánov aj maškrtníkov

Grilujte s TAURISOM a doprajte si špičkovú kvalitu a lahodnú chuť

Chuť a vôňa kvalitného grilovaného mäska od tradičného slovenského výrobcu TAURIS dodajú letným posedeniam s rodinou a priateľmi jedinečnú atmosféru. Osvedčené aj nové produkty ulahodia gurmánom, ktorí si potrpia na špičkovú kvalitu aj maškrtníkom, ktorí si vychutnajú každé sústo. Keďže nič netreba dochucovať, grilmajster okrem otáčania mäska na rošte, nemá s prípravou veľa práce. Šťavnaté klobásky či lahodné špekáčiky sú na tanieri za pár minút. Stačí si len vybrať. Najvyššiu prémiovú radu rozšíril TAURIS o nový výrobok ZIPSER špekáčiky a tradične ponúka ZIPSER gril klobásu. Špeciálne pre letnú gril sezónu pripravil delikátny produkt s výnimočnou chuťou - Gril klobásu s medvedím cesnakom. Všetky tri nové produkty majú vysoký podiel mäsa.

ZIPSER špekáčiky na Gril

Pravé špekáčiky s tradičnou receptúrou vás svojou chuťou vrátia do detstva. S obsahom kvalitného hovädzieho a bravčového mäsa, slaninky, prírodných korenín v hovädzom črievku, sú tieto špekáčiky po upečení presne také chrumkavé, aké si ich pamätáte z čias detských táborov a rodinných opekačiek.

article_photo

Gril klobása s medvedím cesnakom

Je novinka s vysokým podielom mäsa dochutená nezameniteľnou chuťou medvedieho cesnaku. Ulahodí najmä tým, ktorí uprednostňujú zdravšie špeciality na grile, ale zároveň nechcú prísť o chuťový zážitok. Klobása má po upečení krásnu zlatistú farbu a jej vôňa je doslova omamná.

ZIPSER Gril klobása

Klobása patrí do najvyššej rady produktov z radu Grill. Vyvážený a vysoký podiel bravčového a hovädzieho mäsa, ako aj adekvátny podiel tuku zaručuje, že klobáska je po upečení šťavnatá a na povrchu chrumkavá.

article_photo

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu