Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

TAURIS výrobky na gril potešia gurmánov aj maškrtníkov

Grilujte s TAURISOM a doprajte si špičkovú kvalitu a lahodnú chuť

Chuť a vôňa kvalitného grilovaného mäska od tradičného slovenského výrobcu TAURIS dodajú letným posedeniam s rodinou a priateľmi jedinečnú atmosféru. Osvedčené aj nové produkty ulahodia gurmánom, ktorí si potrpia na špičkovú kvalitu aj maškrtníkom, ktorí si vychutnajú každé sústo. Keďže nič netreba dochucovať, grilmajster okrem otáčania mäska na rošte, nemá s prípravou veľa práce. Šťavnaté klobásky či lahodné špekáčiky sú na tanieri za pár minút. Stačí si len vybrať. Najvyššiu prémiovú radu rozšíril TAURIS o nový výrobok ZIPSER špekáčiky a tradične ponúka ZIPSER gril klobásu. Špeciálne pre letnú gril sezónu pripravil delikátny produkt s výnimočnou chuťou - Gril klobásu s medvedím cesnakom. Všetky tri nové produkty majú vysoký podiel mäsa.

ZIPSER špekáčiky na Gril

Pravé špekáčiky s tradičnou receptúrou vás svojou chuťou vrátia do detstva. S obsahom kvalitného hovädzieho a bravčového mäsa, slaninky, prírodných korenín v hovädzom črievku, sú tieto špekáčiky po upečení presne také chrumkavé, aké si ich pamätáte z čias detských táborov a rodinných opekačiek.

Gril klobása s medvedím cesnakom

Je novinka s vysokým podielom mäsa dochutená nezameniteľnou chuťou medvedieho cesnaku. Ulahodí najmä tým, ktorí uprednostňujú zdravšie špeciality na grile, ale zároveň nechcú prísť o chuťový zážitok. Klobása má po upečení krásnu zlatistú farbu a jej vôňa je doslova omamná.

ZIPSER Gril klobása

Klobása patrí do najvyššej rady produktov z radu Grill. Vyvážený a vysoký podiel bravčového a hovädzieho mäsa, ako aj adekvátny podiel tuku zaručuje, že klobáska je po upečení šťavnatá a na povrchu chrumkavá.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.

Dokážu benzínové fukáre odolať výzve akumulátorových?

Fukár na lístie, s ktorým sa dá popadané lístie, ihličie, či pokosená tráva ľahko nafúkať na kompost, či pozbierať do vriec.

Trh s elektromobilmi stagnuje. Kríza by mu mohla pomôcť

V horizonte niekoľkých rokov by sa produkcia vozidiel na alternatívny pohon mala zvýšiť o 30 až 40 percent, tvrdia prognózy.