Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Zľava 3000 € na 3-izbové byty v Jarabinkách

Známy ružinovský projekt Jarabinky prichádza s jedinečnou zľavou 3000 € na vybrané 3-izbové byty. Ponuka je limitovaná len pre prvých 10 kupujúcich. Cena priestranných „troj-izbákov“ s loggiou, balkónom alebo terasou začínajúca už od 149 000 € je tak teraz ešte výhodnejšia.

Jarabinky sú ideálne bývanie pre rodiny. Dôvodov, prečo sa s rodinou usadiť práve tu, je mnoho. Hlavnou výhodou sú dva uzavreté zelené dvory s detským ihriskom. Vaše deti sa môžu bezpečne hrať a vy nerušene oddychovať. Materskú škôlku máte hneď vo dvore, takže ráno bude o čosi menej zhonu. Možno stihnete aj príjemné raňajky v niektorej z kaviarní pod domom. Súčasťou Jarabiniek je obchodná promenáda, kde bez problémov nakúpite alebo si dáte rodinný obed. Pomerne ojedinelým benefitom pre budúcich obyvateľov je vlastné fitness a wellness centrum priamo v projekte.

Jarabinky tvoria nízkopodlažné budovy, takže ak si potrpíte na výhľad, skúste Jarabinky Grande. 16-poschodová budova, ktorá je súčasťou komplexu, ponúka exkluzívne len 38 bytov.

Lokalita pre náročných

Bývať priamo v rušnom centre alebo v pokojných satelitných mestečkách za Bratislavou? To je dilema, ktorú pri výbere rodinného bývania rieši takmer každý. Moderné mestské bývanie, akým sú Jarabinky, nechce robiť kompromisy. Spája v sebe pokojné bývanie v blízkosti rušného diania. Lokalita medzi prístavom a Mlynskými nivami zaujala už viacero developerov. Po vzore svetových metropol aj Bratislava začína objavovať čaro a praktickosť kedysi industriálnych zón v blízkosti centra mesta, ktoré sa menia na vychytené štvrte. Ak ste milovníkom kultúry, stačí krátka prechádzka a ste v divadle alebo kine. Ak chcete čerstvú zeleninu, skočte si na neďaleké trhovisko Miletičova. Nechce sa vám variť? Nevadí, na blízku je niekoľko výborných reštaurácií. Eurovea, SND, centrum mesta, všetko máte v pešej dostupnosti.

Ak hľadáte 3-izbový byt pre svoju rodinu, neváhajte a vyberte si Jarabinky. Ideálne bývanie v Ružinove teraz s jedinečnou zľavou 3000 €.

www.jarabinky.sk

www.jarabinkygrande.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.

Dokážu benzínové fukáre odolať výzve akumulátorových?

Fukár na lístie, s ktorým sa dá popadané lístie, ihličie, či pokosená tráva ľahko nafúkať na kompost, či pozbierať do vriec.

Trh s elektromobilmi stagnuje. Kríza by mu mohla pomôcť

V horizonte niekoľkých rokov by sa produkcia vozidiel na alternatívny pohon mala zvýšiť o 30 až 40 percent, tvrdia prognózy.