Zľava 3000 € na 3-izbové byty v Jarabinkách

Známy ružinovský projekt Jarabinky prichádza s jedinečnou zľavou 3000 € na vybrané 3-izbové byty. Ponuka je limitovaná len pre prvých 10 kupujúcich. Cena priestranných „troj-izbákov“ s loggiou, balkónom alebo terasou začínajúca už od 149 000 € je tak teraz ešte výhodnejšia.

Jarabinky sú ideálne bývanie pre rodiny. Dôvodov, prečo sa s rodinou usadiť práve tu, je mnoho. Hlavnou výhodou sú dva uzavreté zelené dvory s detským ihriskom. Vaše deti sa môžu bezpečne hrať a vy nerušene oddychovať. Materskú škôlku máte hneď vo dvore, takže ráno bude o čosi menej zhonu. Možno stihnete aj príjemné raňajky v niektorej z kaviarní pod domom. Súčasťou Jarabiniek je obchodná promenáda, kde bez problémov nakúpite alebo si dáte rodinný obed. Pomerne ojedinelým benefitom pre budúcich obyvateľov je vlastné fitness a wellness centrum priamo v projekte.

Jarabinky tvoria nízkopodlažné budovy, takže ak si potrpíte na výhľad, skúste Jarabinky Grande. 16-poschodová budova, ktorá je súčasťou komplexu, ponúka exkluzívne len 38 bytov.

Lokalita pre náročných

Bývať priamo v rušnom centre alebo v pokojných satelitných mestečkách za Bratislavou? To je dilema, ktorú pri výbere rodinného bývania rieši takmer každý. Moderné mestské bývanie, akým sú Jarabinky, nechce robiť kompromisy. Spája v sebe pokojné bývanie v blízkosti rušného diania. Lokalita medzi prístavom a Mlynskými nivami zaujala už viacero developerov. Po vzore svetových metropol aj Bratislava začína objavovať čaro a praktickosť kedysi industriálnych zón v blízkosti centra mesta, ktoré sa menia na vychytené štvrte. Ak ste milovníkom kultúry, stačí krátka prechádzka a ste v divadle alebo kine. Ak chcete čerstvú zeleninu, skočte si na neďaleké trhovisko Miletičova. Nechce sa vám variť? Nevadí, na blízku je niekoľko výborných reštaurácií. Eurovea, SND, centrum mesta, všetko máte v pešej dostupnosti.

Ak hľadáte 3-izbový byt pre svoju rodinu, neváhajte a vyberte si Jarabinky. Ideálne bývanie v Ružinove teraz s jedinečnou zľavou 3000 €.

www.jarabinky.sk

www.jarabinkygrande.sk

Viete, kto stojí za udalosťami Novembra 89?

Tým, ktorí nám vybojovali slobodu, sa ešte nik nepoďakoval. O2 to chce zmeniť.

ČSOB: Najlepšou ochranou proti hackerom sú vzdelaní klienti

Už druhý rok spolupracuje ČSOB s agentúrou TRIAD Advertising na edukatívnom projekte Digitálna inteligencia.

V Nemocnici Košice-Šaca pomohla bariatria prvým dvom pacientom

Chirurgická klinika v Šaci rozšírila portfólio chirurgických výkonov o bariatrické operácie.

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana