OMV prináša na čerpacie stanice chuť Stredomoria

OMV prináša na svoje čerpacie stanice chuť Stredomoria.

(Zdroj: SME)
  • Na čerpacie stanice OMV VIVA smerujú stredomorské pochúťky, štyri druhy pizze, chutné „rusticini“, panini i zapekané bagety
  • Horúce pochúťky sú pre zákazníkov pripravené do 60 sekúnd
  • Nový sortiment je v kaviarňach VIVA Café od septembra

OMV prináša na svoje čerpacie stanice chuť Stredomoria. Zákazníci sa teraz môžu občerstviť a vychutnať si lahodné horúce pochúťky. Štyri druhy pizze, novinka s názvom rusticini, klasické panini ako aj možnosť nechať si zapiecť bagetu zmenia každú zastávku na čerpacej stanici na skvelý gastronomický zážitok.

„Prestávky sú zvlášť pri dlhšom cestovaní nevyhnutné na doplnenie energie. Na našich čerpacích staniciach neponúkame len prémiové palivá, ale zákazníci môžu svoju chvíľku oddychu stráviť príjemne napríklad pri výbornej káve vo VIVA Café. Od septembra si navyše môžu vychutnať nový sortiment horúcich snackov, ktoré im personál pripraví do 60 sekúnd,“ hovorí Gernot Gollner, Retail Manager OMV Slovensko.

Novú ponuku kaviarní VIVA môžu zákazníci objavovať už od 1. septembra. Na výber majú štyri druhy pizze – buď klasickú syrovú či salámovú alebo špeciality ako je Gazdovská a Capri. Pre tých, ktorým by kúsok pizze na zahryznutie nestačil, má OMV novinku. Špeciálne pizzové chlebíky „rusticini“ sú k dispozícii buď so šunkou a hubami alebo s klobásou či salámou. V ponuke je aj široký výber panini – Chicken BBQ, Prosciutto, Šunka a syr alebo Chicken Kebab.

Najlepšie na týchto snackoch, okrem chuti, je, že zákazníci na ne nemusia dlho čakať. Výkonné pece sú zárukou, že na pizzi či rusticini si zákazník bude môcť pochutnať už krátko po objednaní, presnejšie o 60 sekúnd. Nové špeciálne pece vedia navyše zapiecť bagetu tak, že pečivo zostane teplé a chrumkavé, no náplň zostane čerstvá a studená.

OMV postavilo svoj obchodný úspech na silnom prozákazníckom prístupe, ktorý je definovaný v prísľube značky „Staráme sa viac“. Prémiové palivá, výborná káva spolu s chutným občerstvením a vysoká kvalita služieb sú dôvodom, pre ktorý je sieť kaviarní OMV VIVA tak obľúbená medzi motoristami.

INFORMÁCIE O SPOLOČNOSTI:

OMV SLOVENSKO, S.R.O.

Spoločnosť OMV vstúpila na slovenský trh v roku 1991. OMV Slovensko sídli v Bratislave a s 91 čerpacími stanicami má na Slovensku 18 % podiel na trhu. Čerpacie stanice OMV sú multifunkčnými centrami služieb – čerpacími stanicami pre ľudí i vozidlá. Zákazníci OMV majú k dispozícii palivá, mazivá i umývacie služby; 60 obchodov VIVA navyše ponúka ľahké jedlá, občerstvenie a širokú škálu ďalších služieb. Spoločnosť OMV Slovensko priamo zamestnáva 180 ľudí a prostredníctvom svojej siete čerpacích staníc vytvorila 966 pracovných miest.
Viac informácií nájdete na www.omv.sk.

OMV AKTIENGESELLSCHAFT

OMV je výrobcom a predajcom ropy a zemného plynu, inovatívnych energetických riešení a petrochemických riešení vyššej kategórie – a to všetko zodpovedným spôsobom. S predajmi v rámci skupiny 19 miliárd eur a 22 500 zamestnancami v roku 2016 je OMV Aktiengesellschaft jednou z najväčších obchodovateľných priemyselných spoločností Rakúska. V rámci prieskumného a produkčného segmentu má OMV silné postavenie v Rumunsku a v Rakúsku a vyrovnané medzinárodné portfólio. Denná ťažba v roku 2016 dosiahla v priemere 311-tisíc barelov denne. V segmente rafinácie dosiahla kapacita rafinácie 17,8 miliónov ton ročne. K júnu 2017 prevádzkovala viac ako 2000 čerpacích staníc v 10 krajinách. OMV prevádzkuje aj sieť plynovodov v Rakúsku a plynové zásobníky v Rakúsku a Nemecku. V roku 2016 dosiahol objem predaja plynu 109 TWh.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut