Projekt Park pod Kolibou prináša limitovaný balík výhod

Projekt, ktorý je jedinečný svojím 35-árovým súkromným uzavretým parkom, prekvapuje na jeseň veľmi štedrou ponukou.

Balík výhod, limitovaný len pre 10 kupujúcich, obsahuje okrem iného zdarma podlahové kúrenie či návrh od renomovaného interiérového štúdia.

Park pod Kolibou sa vyznačuje výnimočnou flexibilitou, kde si záujemcovia môžu prispôsobiť nielen dispozície bytu, ale aj jeho samotnú veľkosť. Je na klientovi, či chce niečo menšie a útulnejšie alebo zaberie rovno celé poschodie. Môže mať veľký otvorený priestor alebo si pripojiť izbu zo susedného bytu na poschodí ku svojmu. Samozrejme, pokiaľ nie je už predaný. Úprava dispozície bytu je jednou z výhod z balíka, ktorú klient dostáva zadarmo.

Keď už klient má svoju dokonalú dispozíciu na mieru, je na čase nechať si navrhnúť aj interiér podľa seba. V rámci balíka výhod získa 10 kupujúcich návrh od renomovaného interiérového štúdia MUUR zadarmo. Nechať si poradiť, ako pracovať s priestorom tak, aby bol funkčný a zároveň estetický, je naozaj na nezaplatenie. Oddelenie denných a nočných zón, dostatok odkladacieho priestoru, praktické rozmiestnenie nábytku, to všetko sú „maličkosti“, ktoré každý ocení počas každodenného života v byte.

Teplo domova vytvára nielen príjemný interiér, ale aj samotné vykurovanie. Limitovaný balík výhod ponúka zdarma podlahové kúrenie do celého bytu. Je efektívne, oveľa menej vysušuje vzduch v miestnosti a podlaha je príjemná na dotyk aj v zimných mesiacoch, čo ocenia najmä deti hrajúce sa na zemi.

Súčasťou limitovaného balíka výhod sú aj ďalšie zaujímavé benefity, ktoré vám osobne rád odprezentuje ochotný predajca. Už teraz sú ceny vzhľadom na vychytenú lokalitu a kvalitu projektu vrátane jedinečného súkromného parku nastavené veľmi priaznivo. Cena za m2 sa začína od 2 150 €. Vďaka vyššie spomínanej výnimočnej flexibilite si vie klient zväčšením či zmenšením byt prispôsobiť k svojim finančným možnostiam. Spolu s balíkom výhod teraz ide naozaj o bezkonkurenčnú ponuku.

3-izbové byty od 199 000 €, výhľad na nezaplatenie

Projekt sa skladá z dvoch samostatných bytových komplexov. V severovýchodnej časti parku ležia Kaskády, ktoré tvorí sedem 3-podlažných víl so štvrtým ustúpeným podlažím, navzájom prepojených súvislou zelenou strechou. Byty na prízemí majú predzáhradku, ostatné sú s priestrannou loggiou alebo terasou. V hornej časti parku je usadená Korunná vila. Z každého bytu je nádherný výhľad na panorámu mesta a súkromný park.

Leto 2018 vo vlastnom parku

Dušou celého projektu je rozľahlý, 35-árový uzavretý park. Inšpiráciou boli severské krajiny, ktoré sú známe svojím prístupom maximálneho využitia prírodných a prirodzených zdrojov na vytvorenie harmonickej atmosféry pre život. Vďaka kaskádovitému terénu je park prirodzene rozdelený do viacerých zón s vlastnou charakteristikou a účelom. Najvyšší priestor, pod Korunnou vilou, ponúka najkrajšie výhľady na mesto, preto je určený na spoločenské stretnutie a je vybavený barovým pultom s vysokým sedením. Nižšie sa nachádza komunitná záhrada s rozlohou 246 m2. Pokračuje voľná relaxačná zóna, kde sa na 20 ároch rozprestiera jednoduchá, ale krásna záhrada s trávnikom, drevinami a listnatými stromami. V dolnej časti parku je jazierko a ihrisko s preliezačkami z prírodných materiálov. Park uzatvára športová a fitness zóna, kde na ploche 12 árov nájdete oplotené multifunkčné ihrisko a exteriérové fitness prvky. Nech sa nachádzate kdekoľvek v parku, vždy máte nádherný výhľad na mesto.

Projekt Park pod Kolibou je už vo výstavbe, dokončenie je plánované už na máj 2018. Pre lepšiu dopravnú dostupnosť pripravuje developer v spolupráci s mestskou časťou Nové Mesto aj výstavbu novej cestnej komunikácie Tupého – Sliačska vrátane peších chodníkov a cestných koridorov a vybudovanie novej zástavky MHD.

www.parkpodkolibou.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.