3 recepty, ako si udržať vírusy a baktérie od tela

Tiež už okolo nás kdekto prská a vy sa bojíte, kedy si bacil nájde cestu aj k vám?

Alebo už si našiel? Nedajte sa a skúste prihodiť do odšťavovača tieto špeciálne suroviny.

Cibuľa, cesnak a zemiak - napadlo by vás, že je možné ich odsťaviť? A ako to asi musí chutiť, alebo skôr nechutiť? Tak samozrejme, že pohár čistej cibuľové šťavy nebude nič moc a ani vám neodporúčame to skúšať už kvôli tomu, že v takom množstve by vám určite neurobila dobre! Ale keď prihodíte do odšťavovača len kúsok a skombinujete ju s tými správnymi surovinami, dopadne to dobre a na prospech vášmu zdraviu a odolnosti!

# 1 Do boja s cibuľou!

Cibuľová šťava je liek, a preto to s ňou nepreháňajte. Jedna lyžička denne bohato stačí na to, aby sa od vás prechladnutie držalo ďalej, alebo sa dalo rýchlejšie na ústup. Je skvelá aj proti kašľu!
P.S. Med primiešajte až nakoniec do hotovej šťavy.

# 2 Cesnak ako zabijak vírusov

Cesnak je známy zabijak vírusov (aj tých chrípkových) a baktérií. Je preto skvelou prevenciou aj liekom na prechladnutie - veľmi zmierňuje a urýchľuje jeho priebeh. Ak sa obávate nepekného dychu po vypití, odšťavte spoločne s ďalšími surovinami tiež pár vetvičiek petržlenu.

# 3 Zemiak nie je dobrý len na obed ...

Zemiaková šťava posilňuje imunitu, akurát určite neodšťavňujte zelené zemiaky (ani čiastočne zelené) a nie viac ako jeden zemiak týždenne. Potom prospeje vášmu zdraviu úplne najviac. Zemiak pred odšťavovaním nemusíte šúpať, len ho dobre očistite a umyte. Šťava sa dá piť aj samotná, ale v tomto mixe to bude samozrejme lepšie!

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu