Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Kolísky ponúkajú nadštandard, ktorý len tak nenájdete

Drevené podlahy, podlahové kúrenie, špičková sanita Villeroy & Boch, to je len ukážka nadštandardu vo výnimočnom projekte Kolísky.

Konkurenčný tlak, zahraničné trendy, ale aj stále lepšia „realitná gramotnosť“ zvyšujú nároky na developerov. A to je dobre. Veď nové bývanie rieši človek párkrát za život, a tak na kompromisy nie je priestor. V bratislavskej lokalite Pod vŕškami nájdete rôzne možnosti na bývanie, no autori projektu Kolísky sa v úprimnej snahe priniesť do Záhorskej Bystrice niečo výnimočné oslobodili od kompromisov. Nadštandard v cene bytu, ktorý ponúkajú svojim klientom, sprevádzajú značky svetovej kvality. Dopriať si kúpeľ vo vani pochádzajúcej z rodinnej nemeckej firmy Bette alebo mať kúpeľňu podpísanú takmer 300-ročnou tradíciou značky Villeroy & Boch nemôže len tak hocikto. Klienti Kolísok áno.

Veľké áno patrí aj stropnému chladeniu, podlahovému kúreniu alebo dokonca krbu. Veľké áno patrí kvalitnej slovenskej drevenej podlahe či značkovým dverám rôznych dekorov – od konzervatívnych až po štýlové. Kolísky skrátka predstavujú akúsi metaforu starej známej frázy – nie som tak bohatý, aby som si kupoval lacné veci.

Výnimočnosť projektu nespočíva len v nadštandarde. V Kolískach si klienti môžu slobodne upravovať vnútorné dispozície. Ak teda spojíme atraktívnu lokalitu, špičkový nadštandard, výnimočnú flexibilitu, vybavenie pre obyvateľov v podobe komunitných záhrad či športovísk, dostaneme bývanie, ktoré nielenže vyčnieva z radu, ale najmä dáva priestor vašej slobode.

Načítavam video...

Za projektom Kolísky stojí developer ITB Development. Tvorca úspešných projektov ako Nový Háj, Čerešne, Sokolská či MamaPapa a známy unikátnym prístupom k projektom a odvahou dovoliť klientom dotvoriť si finálnu podobu bývania.

Popri mnohých spokojných majiteľoch bytov to ocenila aj porota súťaže CE.ZA.AR, ktorá projekt Nový Háj v roku 2015 vyhlásila za víťaza kategórie bytové domy.
www.kolisky.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.