Kolísky ponúkajú nadštandard, ktorý len tak nenájdete

Drevené podlahy, podlahové kúrenie, špičková sanita Villeroy & Boch, to je len ukážka nadštandardu vo výnimočnom projekte Kolísky.

Konkurenčný tlak, zahraničné trendy, ale aj stále lepšia „realitná gramotnosť“ zvyšujú nároky na developerov. A to je dobre. Veď nové bývanie rieši človek párkrát za život, a tak na kompromisy nie je priestor. V bratislavskej lokalite Pod vŕškami nájdete rôzne možnosti na bývanie, no autori projektu Kolísky sa v úprimnej snahe priniesť do Záhorskej Bystrice niečo výnimočné oslobodili od kompromisov. Nadštandard v cene bytu, ktorý ponúkajú svojim klientom, sprevádzajú značky svetovej kvality. Dopriať si kúpeľ vo vani pochádzajúcej z rodinnej nemeckej firmy Bette alebo mať kúpeľňu podpísanú takmer 300-ročnou tradíciou značky Villeroy & Boch nemôže len tak hocikto. Klienti Kolísok áno.

Veľké áno patrí aj stropnému chladeniu, podlahovému kúreniu alebo dokonca krbu. Veľké áno patrí kvalitnej slovenskej drevenej podlahe či značkovým dverám rôznych dekorov – od konzervatívnych až po štýlové. Kolísky skrátka predstavujú akúsi metaforu starej známej frázy – nie som tak bohatý, aby som si kupoval lacné veci.

Výnimočnosť projektu nespočíva len v nadštandarde. V Kolískach si klienti môžu slobodne upravovať vnútorné dispozície. Ak teda spojíme atraktívnu lokalitu, špičkový nadštandard, výnimočnú flexibilitu, vybavenie pre obyvateľov v podobe komunitných záhrad či športovísk, dostaneme bývanie, ktoré nielenže vyčnieva z radu, ale najmä dáva priestor vašej slobode.

Za projektom Kolísky stojí developer ITB Development. Tvorca úspešných projektov ako Nový Háj, Čerešne, Sokolská či MamaPapa a známy unikátnym prístupom k projektom a odvahou dovoliť klientom dotvoriť si finálnu podobu bývania.

Popri mnohých spokojných majiteľoch bytov to ocenila aj porota súťaže CE.ZA.AR, ktorá projekt Nový Háj v roku 2015 vyhlásila za víťaza kategórie bytové domy.
www.kolisky.sk

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.