Pondelok, 18. október, 2021 | Meniny má LukášKrížovkyKrížovky

Chute a vône kórejskej kuchyne priamo v Metro

Užite si chute a vône Južnej Kórey pri príležitosti olympiády v Pjongčangu priamo vo veľkoobchode METRO po celom Slovensku.

METRO a jeho šéfkuchár Vojto Artz s bohatými skúsenosťami v ázijskej gastronómii vás pozýva na KOREA DAYS, organizované v predajniach po celom Slovensku. Počas nich bude v Ivanke pri Dunaji a Devínskej Novej Vsi (16.-17.2.2018) pripravovať a podávať záujemcom o degustáciu kórejské produkty a jedlá z nich. Jeden z hlavných receptov bude JAPCHE - rezance zo sladkých zemiakov, zeleniny a hovädzieho mäsa. Ďalej si vychutnáte Freed Shrims - smažené krevety s ponzu a hovädzie Bulgogi. V ostatných predajniach na Slovensku sa zákazníkom budú venovať príjemné hostesky a budú ponúkať ochutnávku kórejských produktov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Dôsledky pandémie koronavírusu COVID-19 pocítila spoločnosť vo viacerých ohľadoch. Každý ich však pocíti na svojich financiách.

3 h

Ceny energií ešte porastú: ako ušetriť desiatky eur ročne?

INZERCIA 3 h

Objavte nový spôsob cestovania, ktorému patrí budúcnosť.

INZERCIA 6 h
Skryť Zatvoriť reklamu