Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Chute a vône kórejskej kuchyne priamo v Metro

Užite si chute a vône Južnej Kórey pri príležitosti olympiády v Pjongčangu priamo vo veľkoobchode METRO po celom Slovensku.

METRO a jeho šéfkuchár Vojto Artz s bohatými skúsenosťami v ázijskej gastronómii vás pozýva na KOREA DAYS, organizované v predajniach po celom Slovensku. Počas nich bude v Ivanke pri Dunaji a Devínskej Novej Vsi (16.-17.2.2018) pripravovať a podávať záujemcom o degustáciu kórejské produkty a jedlá z nich. Jeden z hlavných receptov bude JAPCHE - rezance zo sladkých zemiakov, zeleniny a hovädzieho mäsa. Ďalej si vychutnáte Freed Shrims - smažené krevety s ponzu a hovädzie Bulgogi. V ostatných predajniach na Slovensku sa zákazníkom budú venovať príjemné hostesky a budú ponúkať ochutnávku kórejských produktov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line