Chute a vône kórejskej kuchyne priamo v Metro

Užite si chute a vône Južnej Kórey pri príležitosti olympiády v Pjongčangu priamo vo veľkoobchode METRO po celom Slovensku.

METRO a jeho šéfkuchár Vojto Artz s bohatými skúsenosťami v ázijskej gastronómii vás pozýva na KOREA DAYS, organizované v predajniach po celom Slovensku. Počas nich bude v Ivanke pri Dunaji a Devínskej Novej Vsi (16.-17.2.2018) pripravovať a podávať záujemcom o degustáciu kórejské produkty a jedlá z nich. Jeden z hlavných receptov bude JAPCHE - rezance zo sladkých zemiakov, zeleniny a hovädzieho mäsa. Ďalej si vychutnáte Freed Shrims - smažené krevety s ponzu a hovädzie Bulgogi. V ostatných predajniach na Slovensku sa zákazníkom budú venovať príjemné hostesky a budú ponúkať ochutnávku kórejských produktov.

Nevymením peniaze Humenčanov za hodnotenie jednej mimovládky

Problém mám iba s tendenčnosťou týchto hodnotení.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.