Chute a vône kórejskej kuchyne priamo v Metro

Užite si chute a vône Južnej Kórey pri príležitosti olympiády v Pjongčangu priamo vo veľkoobchode METRO po celom Slovensku.

METRO a jeho šéfkuchár Vojto Artz s bohatými skúsenosťami v ázijskej gastronómii vás pozýva na KOREA DAYS, organizované v predajniach po celom Slovensku. Počas nich bude v Ivanke pri Dunaji a Devínskej Novej Vsi (16.-17.2.2018) pripravovať a podávať záujemcom o degustáciu kórejské produkty a jedlá z nich. Jeden z hlavných receptov bude JAPCHE - rezance zo sladkých zemiakov, zeleniny a hovädzieho mäsa. Ďalej si vychutnáte Freed Shrims - smažené krevety s ponzu a hovädzie Bulgogi. V ostatných predajniach na Slovensku sa zákazníkom budú venovať príjemné hostesky a budú ponúkať ochutnávku kórejských produktov.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.