Chute a vône kórejskej kuchyne priamo v Metro

Užite si chute a vône Južnej Kórey pri príležitosti olympiády v Pjongčangu priamo vo veľkoobchode METRO po celom Slovensku.

METRO a jeho šéfkuchár Vojto Artz s bohatými skúsenosťami v ázijskej gastronómii vás pozýva na KOREA DAYS, organizované v predajniach po celom Slovensku. Počas nich bude v Ivanke pri Dunaji a Devínskej Novej Vsi (16.-17.2.2018) pripravovať a podávať záujemcom o degustáciu kórejské produkty a jedlá z nich. Jeden z hlavných receptov bude JAPCHE - rezance zo sladkých zemiakov, zeleniny a hovädzieho mäsa. Ďalej si vychutnáte Freed Shrims - smažené krevety s ponzu a hovädzie Bulgogi. V ostatných predajniach na Slovensku sa zákazníkom budú venovať príjemné hostesky a budú ponúkať ochutnávku kórejských produktov.

Rok 2019: Začína sa éra informačného osvietenstva

Technologickí lídri už majú jasno v tom, čo bude vládnuť svetu IT v roku 2019.

Tipy, kam so školákmi na dovolenku cez jarné prázdniny

Jarné prázdniny sú ideálne na spoločnú dovolenku so zábavou špeciálne pre deti.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen