Zelené Grunty: Bývajte v skvelej lokalite

​​​​​​​Bývanie v Zelených Gruntoch sa stalo obľúbeným miestom pre všetkých s pozitívnym vzťahom k prírode.

Bývanie v Zelených Gruntoch sa stalo obľúbeným miestom pre všetkých s pozitívnym vzťahom k prírode. Prečo si toto bývanie zamilujete i vy?

Všetko čo potrebujete máte na dosah

Sídlisko KVP vám ponúka ideálnu občiansku vybavenosť. Na výber máte hneď niekoľko kvalitných reštaurácií a kaviarní a tiež rôzne možnosti pre voľnočasové aktivity. S priateľmi tak môžete zájsť na výbornú večeru alebo stráviť príjemný večer pri bowlingu. Možnosti sú naozaj široké. K celkovej občianskej vybavenosti daného sídliska patrí aj široká ponuka obchodov, škôl, škôlok či pobočiek bánk. Tí aktívnejší si môžu vybrať medzi športovaním v niektorom z fitnesscentier v blízkom okolí alebo priamo v prírode, ktorá je zo Zelených Gruntov na dosah.

Príroda bude vašim najlepším susedom

Na spestrenie nejedného víkendu odporúčame vodnú nádrž Bukovec a jeho okolie, kam vedie niekoľko turistických a cyklistických trás. Táto vodná nádrž ponúka nielen oddych pri vode a kúpanie, ale tiež rôzne vodné športové aktivity.

V blízkosti nádrže sa nachádza aj golfové ihrisko s reštauráciou pri jazierku, ktorá láka hostí z celých Košíc. Neďaleko sídliska KVP odporúčame navštíviť aj Klatovianku a Čičky areál. Obe sú ideálnym miestom pre rodiny s deťmi, hlavne v letnom období.

Park priamo pri dome

Neoceniteľnou výhodou projektu Zelené Grunty sú hlavne nádherné výhľady na prírodu. Tá sa však nenachádza len v okolí projektu, ale aj priamo pod vašimi oknami. Súčasťou celého projektu bude aj park s detským ihriskom a oddychovou zónou. Bezpečné ihrisko sa postará o zábavu vašich detí, zatiaľ čo vy si môžete čítať knižku v tieni stromov.

Bývanie s parkovacím miestom zadarmo

Ak túžite po bývaní v bezprostrednej blízkosti prírody a zároveň s dobrou občianskou vybavenosťou, tak Zelené Grunty sú presne to, čo hľadáte. Práve teraz dokonca prebieha špeciálna akcia, počas ktorej dostanete k troj- či štvorizbovému bytu parkovacie miesto v hodnote až 5.000 € zdarma. Okrem toho dostanete k vybraným bytom aj pivničnú kobku v hodnote 2.000 € tiež úplne zadarmo. Spolu tak môžete na svojom novom bývaní ušetriť až 7.000 €.

Nájdite si svoje bývanie na www.zelenegrunty.sk a nenechajte si ujsť túto výhodnú ponuku.

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak