Zelené Grunty: Bývajte v skvelej lokalite

​​​​​​​Bývanie v Zelených Gruntoch sa stalo obľúbeným miestom pre všetkých s pozitívnym vzťahom k prírode.

Bývanie v Zelených Gruntoch sa stalo obľúbeným miestom pre všetkých s pozitívnym vzťahom k prírode. Prečo si toto bývanie zamilujete i vy?

Všetko čo potrebujete máte na dosah

Sídlisko KVP vám ponúka ideálnu občiansku vybavenosť. Na výber máte hneď niekoľko kvalitných reštaurácií a kaviarní a tiež rôzne možnosti pre voľnočasové aktivity. S priateľmi tak môžete zájsť na výbornú večeru alebo stráviť príjemný večer pri bowlingu. Možnosti sú naozaj široké. K celkovej občianskej vybavenosti daného sídliska patrí aj široká ponuka obchodov, škôl, škôlok či pobočiek bánk. Tí aktívnejší si môžu vybrať medzi športovaním v niektorom z fitnesscentier v blízkom okolí alebo priamo v prírode, ktorá je zo Zelených Gruntov na dosah.

Príroda bude vašim najlepším susedom

Na spestrenie nejedného víkendu odporúčame vodnú nádrž Bukovec a jeho okolie, kam vedie niekoľko turistických a cyklistických trás. Táto vodná nádrž ponúka nielen oddych pri vode a kúpanie, ale tiež rôzne vodné športové aktivity.

V blízkosti nádrže sa nachádza aj golfové ihrisko s reštauráciou pri jazierku, ktorá láka hostí z celých Košíc. Neďaleko sídliska KVP odporúčame navštíviť aj Klatovianku a Čičky areál. Obe sú ideálnym miestom pre rodiny s deťmi, hlavne v letnom období.

Park priamo pri dome

Neoceniteľnou výhodou projektu Zelené Grunty sú hlavne nádherné výhľady na prírodu. Tá sa však nenachádza len v okolí projektu, ale aj priamo pod vašimi oknami. Súčasťou celého projektu bude aj park s detským ihriskom a oddychovou zónou. Bezpečné ihrisko sa postará o zábavu vašich detí, zatiaľ čo vy si môžete čítať knižku v tieni stromov.

Bývanie s parkovacím miestom zadarmo

Ak túžite po bývaní v bezprostrednej blízkosti prírody a zároveň s dobrou občianskou vybavenosťou, tak Zelené Grunty sú presne to, čo hľadáte. Práve teraz dokonca prebieha špeciálna akcia, počas ktorej dostanete k troj- či štvorizbovému bytu parkovacie miesto v hodnote až 5.000 € zdarma. Okrem toho dostanete k vybraným bytom aj pivničnú kobku v hodnote 2.000 € tiež úplne zadarmo. Spolu tak môžete na svojom novom bývaní ušetriť až 7.000 €.

Nájdite si svoje bývanie na www.zelenegrunty.sk a nenechajte si ujsť túto výhodnú ponuku.

Reportáž: Ako sa robia balené bagety? Zisťovali sme vo fabrike

Najobľúbenejšiu slovenskú bagetu, debrecínsku, vyrábajú na strednom Slovensku.

Bayer posilňuje svoju značku

Dynamické, otvorené, osobné...To sú aktuálne atribúty inovovaného loga spoločnosti Bayer.

Ružička Csekes je už po šiesty krát Právnickou firmou roka

Advokátska kancelária Ružička Csekes sa za viac ako 25 rokov vyprofilovala na jednu z najväčších kancelárií na Slovensku.

O2 a Matej Tóth otvárajú druhý ročník O2 Športovej akadémie

O2 tak tento rok nadväzuje na úspešné projekty z minulého roka a spája ich pod spoločnú platformu O2 Dobrá vec.