Je možné dovolenkovať a neplatiť za ubytovanie? Áno je.

S dovolenkovým programom NFDPV si členovia Nášho finančného družstva dovolenkujú bez nákladu na ubytovanie už niekoľko rokov.

Ako to vlastne celé začalo?

Cieľom členov Nášho finančného družstva bolo už od samotného založenia družstva v roku 2001 vybudovať také silné aktíva, ktoré budú členom prinášať pasívne príjmy. Súčasťou tejto stratégie bolo aj to, že od roku 2012 začali družstevníci vytvárať také produkty, ktoré mali priniesť kapitál na založenie kľúčových projektov v oblasti bankovníctva a zelenej energie.

Jedným z produktov bol aj dovolenkový program NFDPV, ktorý priniesol a stále prináša družstvu investičný kapitál na tvorbu aktív. Jeho cieľom bolo zabezpečiť bezplatné ubytovanie členom vlastniacich NFDPV v zariadeniach družstva, dostatok ubytovacích týždňov na predaj NFDPV a samozrejme udržiavať apartmány v požadovanej kvalite na očakávanej úrovni vybavenia a spokojnosti.

Vďaka projektu NFDPV si družstevníci postavili multifunkčnú budovu, vybudovali licencovanú platobnú inštitúciu, získali licenciu na technologický projekt čistenia motorov a rozbehli vývoj generátorov, ktoré v budúcnosti majú tvoriť súčasť ostrovných elektrární družstva a budú sa predávať ako produkty. Toto všetko bolo možné vďaka spolupráci členov družstva pri využívaní dovolenkového programu NFDPV.

Z tohto krátkeho úvodu je zrejmé, že dovolenkový program NFDPV nie je len o samotnom dovolenkovaní, ale je to prostriedok členov k pasívnym príjmom. Dá sa to povedať ešte aj inak, že je to spojenie príjemného s užitočným, pretože členovia družstva dovolenkujú tak či tak, preto je legitímna otázka: Prečo nevyužiť na to svoje vlastné zariadenia?

Dovolenkový program NFDPV je vo svojej podstate vlastnícky podiel v niekoľkomiliónovom majetku družstva, avšak pre samotných členov družstva je to chytré riešenie ako exkluzívne dovolenkovať. Jeden podiel predstavuje pre člena ubytovanie v apartmánoch družstva zadarmo na jeden týždeň v roku, každoročne a navždy. Majetkový podiel je dedičný a tým pádom pre členov družstva aj hodnotný. Členovia družstva vlastnia exkluzívne apartmány vo Vysokých Tatrách, dovolenkové apartmány v španielskom meste Marina d’Or, a tiež vlastnia tradičný slovenský penzión vo Vyšných Ružbachoch.

Na vlastníctve dovolenkových apartmánov by ešte nemuselo byť nič nezvyčajné, keby členovia nemali možnosť svoj týždeň v družstevných zariadeniach vymeniť s dovolenkou z ktorejkoľvek destinácie sveta z ponuky svetoznámej zámennej spoločnost DAE.

Člen družstva, ktorý vlastní takýto dovolenkový podiel NFDPV vloží svoju dovolenku medzi dovolenkové ponuky zámennej spoločnosti a môže si ju vymeniť za jednu z 2400 destináci sveta. Tak ako by neplatil za ubytovanie vo vlastných družstevných zariadeniach, neplatí za ubytovanie ani v ďalších svetových dovolenkových destináciách. Vlastník podielu môže takto precestovať celý svet podľa svojej vôle, nie podľa ceny. Takýmto spôsobom členovia družstva napĺňajú svoje cestovateľské ambície v duchu "Nebol som všade, ale mám to v pláne".

Ako dovolenkujú členovia Nášho finančného družstva po celom svete si môžete prečítať TU

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.

Park pod Kolibou prepája mesto s prírodou

Projekt Park pod Kolibou v prémiovej štvrti Bratislavy mení pojem rodinné bývanie.