Naše finančné družstvo dokončilo rekonštrukciu budovy

Členovia družstva investovali do starej budovy, ktorú zmenili na nepoznanie. Práce na rekonštrukcii sa už skončili.

Spoločnosť Naše finančné družstvo, ktorá sa venuje budovaniu majetku a aktív pre svojich členov, si v roku 2015 dala za cieľ vytvoriť vzorovú stavbu na predaj energií a umiestniť tam vlastné technológie. Návratnosť tejto investície bola plánovaná z predaja bytov. Následne z mesačných platieb za predaj energií bol plánovaný ďalší pasívny finančný príjem pre členov družstva.

Pre uskutočnenie tohto cieľa spoločnosť NFD investovala do starej budovy v Starej Ľubovni a rozhodla sa ju zrekonštruovať.

Budova bývalého motela pri vstupe do mesta bola v dezolátnom stave. Spoločnosť NFD, ktorú vlastnia členovia družstva ju v týchto dňoch už zrekonštruovala a ukončili sa všetky rekonštrukčné práce. Po rekonštrukcii vznikol z budovy polyfunkčný objekt s bytovými jednotkami a takto sa tento cieľ spoločnosti NFD stal skutočnosťou.

V polyfunkčnej budove sa nachádzajú priestranné jednopodlažné aj mezonetové byty, kancelárie určené pre administratívne účely družstva, kaviareň pre návštevy a malé rodinné oslavy, školiace priestory a skladové priestory na vlastné technológie.

K dispozícii sú parkovacie miesta s prekrytím a plánované je aj detské ihrisko. V budove sa nachádza moderný rekuperačný výťah.

Keďže niektoré byty sú ešte v predaji, v prípade Vášho záujmu o kúpu bytu kontaktujte spoločnosť Naše finančné družstvo.

Workshop Inštitútu Ronalda Coasa na EU v Bratislave

V týždni od 10. – 14. decembra 2018 sa v Aule EU v Bratislave koná Ronald Coase Institute Workshop o inštitucionálnej ekonómii.

Stavbárska olympiáda 2018/19 vás očakáva

Pozor, zmena domény - www.stavbarskaolympiada.com

Diplomacia v praxi – unikát, ktorý funguje dodnes

BRATISLAVA 12. december 2018 – V roku 2004 sa na Ekonomickej univerzite v Bratislave začal vyučovať predmet Diplomacia v praxi.

Hitem jsou cyklopočítače Mio - pro zábavu i výkon

Cyklonavigace - cyklopočítače jsou dnes zcela na nové úrovni, podívejte se na účelové funkce a zařízení, jež mobil nemůže nahradit