Naše finančné družstvo dokončilo rekonštrukciu budovy

Členovia družstva investovali do starej budovy, ktorú zmenili na nepoznanie. Práce na rekonštrukcii sa už skončili.

Spoločnosť Naše finančné družstvo, ktorá sa venuje budovaniu majetku a aktív pre svojich členov, si v roku 2015 dala za cieľ vytvoriť vzorovú stavbu na predaj energií a umiestniť tam vlastné technológie. Návratnosť tejto investície bola plánovaná z predaja bytov. Následne z mesačných platieb za predaj energií bol plánovaný ďalší pasívny finančný príjem pre členov družstva.

Pre uskutočnenie tohto cieľa spoločnosť NFD investovala do starej budovy v Starej Ľubovni a rozhodla sa ju zrekonštruovať.

Budova bývalého motela pri vstupe do mesta bola v dezolátnom stave. Spoločnosť NFD, ktorú vlastnia členovia družstva ju v týchto dňoch už zrekonštruovala a ukončili sa všetky rekonštrukčné práce. Po rekonštrukcii vznikol z budovy polyfunkčný objekt s bytovými jednotkami a takto sa tento cieľ spoločnosti NFD stal skutočnosťou.

V polyfunkčnej budove sa nachádzajú priestranné jednopodlažné aj mezonetové byty, kancelárie určené pre administratívne účely družstva, kaviareň pre návštevy a malé rodinné oslavy, školiace priestory a skladové priestory na vlastné technológie.

K dispozícii sú parkovacie miesta s prekrytím a plánované je aj detské ihrisko. V budove sa nachádza moderný rekuperačný výťah.

Keďže niektoré byty sú ešte v predaji, v prípade Vášho záujmu o kúpu bytu kontaktujte spoločnosť Naše finančné družstvo.

Intenzívne sa rozvíjajúca spolupráca s čínskymi univerzitami

Rektor EU v Bratislave podpísal 7.6.2018 memorandum o porozumení so Shanghai University of International Business and Economics.

Šariš obliekol svoje pivá do unikátneho šatu

Originálny dizajn plechoviek piva Šariš milujú obchodníci, jedinečnú chuť zas svetoví odborníci.

Chcete zažiť skvelú dovolenku 2018? Na toto netreba zabudnúť!

Asi jedným z najčastejších letných problémov sú tráviace ťažkosti.

Events you should not miss during your visit in Bratislava

For anyone looking to spend their summer in Bratislava, there is a great time to be had.