Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Park pod Kolibou prepája mesto s prírodou

Projekt Park pod Kolibou v prémiovej štvrti Bratislavy mení pojem rodinné bývanie.

Ponúka domov, ktorý nekončí pred dvermi bytu, ale pokračuje 35-árovým parkom a záhradou s rozlohou 246 m2. Nasťahovať sa môžete už v lete.

Nekonečné možnosti v parku

Neviete si to predstaviť? Najlepšie spravíte, ak sa prídete pozrieť. Už dnes môžete navštíviť vzorový byt inovatívneho konceptu bývania založeného na harmonickom spojení interiéru a exteriéru. Projekt Park pod Kolibou, ako už naznačuje názov, otvára svojim obyvateľom nové možnosti trávenia voľného času v parku. To všetko doslova na pár krokov od bytu a na bezpečnom, uzavretom pozemku.

Unikátnosť projektu Park pod Kolibou vám udrie do očí už pri vstupe do areálu. Kraľuje mu veľký 35-árový privátny park s pôsobivým kaskádovitým terénom, ako stvoreným na vytvorenie zón oddychu.

Jednou z takýchto zón je rozľahlá komunitná záhrada, ktorá sleduje súčasné trendy domáceho pestovania zeleniny. Športovej a fitnes zóne s celkovou rozlohou 12 árov dominuje multifunkčné ihrisko. Začlenenie exteriérových fitnes prvkov vychádza v ústrety všetkým, čo chcú byť fit a zároveň si užiť čerstvý vzduch.

Nielen najmenších poteší jazierko, ktoré počas dažďov zadržiava vodu, a keď je sucho, štrkové koryto sa mení na ihrisko pre deti.

Nerušený výhľad na jednotlivé parkové zóny poskytuje každý byt, takže či už chcete mať prehľad o svojich deťoch, alebo si len tak odpočinúť pri sledovaní idylickej zelenej scenérie, nič vám v tom nebráni. Stačí vyjsť na balkón.

Lákavá lokalita, výborná dostupnosť

Park pod Kolibou sa rozprestiera len 750 m od častí Kamzík-Koliba a 1 km do centra mesta. O tom, že developer sa stará o komfort obyvateľov aj po ich nasťahovaní, svedčí fakt, že v spolupráci s mestskou časťou Nové Mesto chystá v rámci skvalitnenia dopravnej dostupnosti výstavbu novej cestnej komunikácie Tupého – Sliačska. Plány zahŕňajú vybudovanie peších chodníkov a cestných koridorov, ako aj novej zástavky MHD.

Bývanie zladené s krajinou

Projekt sa skladá z dvoch samostatných bytových komplexov. V severovýchodnej časti parku ležia Kaskády, efektne zasadené do prirodzeného reliéfu krajiny. Kaskády tvorí sedem trojpodlažných víl so štvrtým ustúpeným podlažím, navzájom prepojených súvislou zelenou strechou.

Byty na prízemí majú predzáhradku, ostatné sú s priestrannou lodžiou alebo terasou. V hornej časti parku je usadená Korunná vila – majestátny bytový komplex, ktorý nesklame ani tých najnáročnejších a okrem štedrého priestoru ponúka tiež bezkonkurenčné výhľady na mesto.

Inovatívne riešenia

Aby bola zachovaná vysoká estetická hodnota prostredia, v Parku pod Kolibou budú umiestnené polopodzemné kontajnery – revolučný spôsob uskladňovania odpadu pod úrovňou zeme, pričom ide len o druhý projekt v rámci Bratislavy, kde bude použité toto inovatívne riešenie. Veľkokapacitné úložisko triedených odpadov je diskrétnejšie, hygienickejšie, nenáročné na priestor, odolnejšie proti požiarom a jednoduché na obsluhu.

Vysoký štandard bytov

Autori projektu nerobili kompromisy medzi dizajnom, trvácnosťou a účelovosťou riešení. Stavili na overených dodávateľov, preto je štandard bytov v Parku pod Kolibou na mimoriadne vysokej úrovni. Samozrejmosťou je podlahové kúrenie pre ešte väčší teplotný komfort obyvateľov. Z nárokov sa nezľavovalo ani pri vytváraní spoločných priestorov, ktoré pôsobia elegantne a kultivovane.

Zaujíma vás praktická otázka financovania? Partnerská banka ponúka klientom projektu Park pod Kolibou hypotekárny úver so 100 % prefinancovaním ceny bytu, a to dokonca vrátane parkovacích miest.

Už ste takmer doma

Park pod Kolibou už od začiatku výstavby zaujal svojím jedinečným prepojením mesta s prírodou. Viac ako polovica bytov je predaných, posledné 2-izbové nájdete už za 189 900 € a k dispozícii je niekoľko voľných 3- a 4-izbových bytov. Sťahovať do nového sa môžete už koncom tohto leta. Viac informácií nájdete na www.parkpodkolibou.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line