Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Elektrikári, prezentujte bezplatne vaše služby

Získajte nových zákazníkov zverejnením ponúk v zozname preverených elektrikárov.

Odporúčaní elektrikári sú jednou z najnavštevovanejších stránok na webe spoločnosti Západoslovenská distribučná. Praktická stránka s vyhľadávaním podľa okresov už viac ako 3 roky pomáha obyvateľom západného Slovenska nájsť spoľahlivého a prevereného dodávateľa elektroinštalačných prác v blízkosti ich domova. Záujem o službu je vysoký, Západoslovenská distribučná (ZSD) totiž ročne vybaví viac ako 20 000 žiadostí o pripojenie do distribučnej sústavy. Zákazníci sa na odporúčaných elektrikárov najčastejšie obracajú so žiadosťou o prípravu ich odberného miesta na pripojenie do distribučnej sústavy. V súčasnosti prebieha ďalšia vlna náboru živnostníkov a firiem s cieľom rozšíriť online databázu. Využite príležitosť a staňte sa odporúčaným elektrikárom, táto spolupráca je bezplatná.

Kto môže zverejniť svoju ponuku

ZSD ponúka zverejnenie v databáze novým partnerom (po preverení), ktorí na jej distribučnom území vlastnia oprávnenie vykonávať aspoň dve z týchto činností:

- Projektovanie elektrických zariadení,

- Elektromontážne práce (vybudovanie prípojky, montáž elektromerového rozvádzača),

- Elektroinštalačné práce (vybudovanie bytových rozvodov, inštalácia elektrických spotrebičov),

- Prehliadky, skúšky elektrických zariadení, bleskozvodov a spotrebičov (revízna činnosť).

Prevažne teda ide o zabezpečenie elektroinštalačných a elektromontážnych služieb, realizáciu elektrickej prípojky a realizáciu činností za účelom splnenia technických podmienok pripojenia na strane žiadateľa o pripojenie do distribučnej sústavy ZSD. Odporúčaným elektrikárom sa môžu stať fyzické osoby (podnikatelia), ako aj právnické osoby (spoločnosti).

Ako sa stať odporúčaným elektrikárom

Stačí vyplniť onlineŽiadosť o zaradenie do databázy odporúčaných elektrikárov, ku ktorej je potrebné priložiť všetky prílohy. Po jej prijatí vám ZSD zašle potvrdzujúcu informáciu o registrácii spolu s evidenčným číslom žiadosti, ktoré uvádzajte pri akejkoľvek ďalšej komunikácii v súvislosti s touto službou.

Ďalšie informácie nájdete natejto stránke, prípadne nás kontaktujte na oporucanielektrikari@zsdis.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.