Pondelok, 25. január, 2021 | Meniny má GejzaKrížovkyKrížovky

Elektrikári, prezentujte bezplatne vaše služby

Získajte nových zákazníkov zverejnením ponúk v zozname preverených elektrikárov.

Odporúčaní elektrikári sú jednou z najnavštevovanejších stránok na webe spoločnosti Západoslovenská distribučná. Praktická stránka s vyhľadávaním podľa okresov už viac ako 3 roky pomáha obyvateľom západného Slovenska nájsť spoľahlivého a prevereného dodávateľa elektroinštalačných prác v blízkosti ich domova. Záujem o službu je vysoký, Západoslovenská distribučná (ZSD) totiž ročne vybaví viac ako 20 000 žiadostí o pripojenie do distribučnej sústavy. Zákazníci sa na odporúčaných elektrikárov najčastejšie obracajú so žiadosťou o prípravu ich odberného miesta na pripojenie do distribučnej sústavy. V súčasnosti prebieha ďalšia vlna náboru živnostníkov a firiem s cieľom rozšíriť online databázu. Využite príležitosť a staňte sa odporúčaným elektrikárom, táto spolupráca je bezplatná.

Kto môže zverejniť svoju ponuku

ZSD ponúka zverejnenie v databáze novým partnerom (po preverení), ktorí na jej distribučnom území vlastnia oprávnenie vykonávať aspoň dve z týchto činností:

- Projektovanie elektrických zariadení,

- Elektromontážne práce (vybudovanie prípojky, montáž elektromerového rozvádzača),

- Elektroinštalačné práce (vybudovanie bytových rozvodov, inštalácia elektrických spotrebičov),

- Prehliadky, skúšky elektrických zariadení, bleskozvodov a spotrebičov (revízna činnosť).

Prevažne teda ide o zabezpečenie elektroinštalačných a elektromontážnych služieb, realizáciu elektrickej prípojky a realizáciu činností za účelom splnenia technických podmienok pripojenia na strane žiadateľa o pripojenie do distribučnej sústavy ZSD. Odporúčaným elektrikárom sa môžu stať fyzické osoby (podnikatelia), ako aj právnické osoby (spoločnosti).

Ako sa stať odporúčaným elektrikárom

Stačí vyplniť onlineŽiadosť o zaradenie do databázy odporúčaných elektrikárov, ku ktorej je potrebné priložiť všetky prílohy. Po jej prijatí vám ZSD zašle potvrdzujúcu informáciu o registrácii spolu s evidenčným číslom žiadosti, ktoré uvádzajte pri akejkoľvek ďalšej komunikácii v súvislosti s touto službou.

Ďalšie informácie nájdete natejto stránke, prípadne nás kontaktujte na oporucanielektrikari@zsdis.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Služby spoločnosti Arval Slovakia, ktorá je lídrom trhu operatívneho lízingu u nás, preto musia byť bezchybné.

4 h

Riaditeľ školy Vladimír Vajcík: Za úspechmi našej školy je viac faktorov, najdôležitejší sú však učitelia.

7 h

Na jeho budúcnosť sme sa opýtali Mareka Mičienku, obsahového manažéra Seduo.sk