Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Dlho očakávaný projekt Pod Vinicou v predaji!

V lokalite Biely Kríž už čoskoro začne vyrastať nový projekt Pod Vinicou. Poskytne rodinné bývanie so súkromím a množstvom zelene

V lokalite Biely Kríž už čoskoro začne vyrastať nový projekt Pod Vinicou česko-slovenskej investičnej skupiny Arca Capital. Šesť bytových domov ponúkne rodinné bývanie v prostredí s vysokou mierou súkromia a nadštandardným množstvom zelene. Exkluzívnym predajcom je realitná spoločnosť HERRYS.

Projekt, ktorého výstavba sa začne už v 2. kvartáli 2019, sa bude nachádzať na Skalickej ulici. Šesť moderných budov pojme celkovo 157 bytov všetkých veľkostných kategórií s výmerami od 30 až po 115 m2. Predbežný termín ukončenia výstavby je koniec roka 2021.

Súkromie a komorná atmosféra

Jednotlivé budovy budú mať len štyri až päť podlaží s maximálnym počtom piatich bytov na podlaží. V mestských vilách tak bude po 23 bytov a v troch vchodoch bytového domu dokonca len po 15. To vytvára dobré predpoklady nielen na budovanie susedských vzťahov, ale aj na efektívne rozhodovanie o správe spoločného majetku v budúcnosti. A vďaka tomu, že ide o čisto rezidenčný projekt s oploteným areálom a kontrolovaným vstupom, si vlastníci budú môcť užívať skutočné súkromie.

Zelený projekt

Pod Vinicou je naozaj zelený projekt, ktorý poteší oko svojich obyvateľov, susedov aj okoloidúcich. Jeho súčasťou bude park s výmerou cca 1 000 m2 a zeleň nájdete tiež nad úrovňou terénu. Domy sa totiž budú pýšiť zelenými strechami. A zelený bude aj výhľad na Malé Karpaty a blízke vinohrady.

Kvalitný štandard

Vlastníci ocenia podlahové kúrenie, ktoré v porovnaní s tradičnými vykurovacími telesami prináša nielen nižšie prevádzkové náklady, ale aj výrazne vyšší tepelný komfort a čistý priestor umožňujúci lepšiu variabilitu usporiadania interiéru. Každý byt bude mať tiež nainštalované kompletné klimatizačné rozvody a prípravu na montáž exteriérových žalúzií. Jedinečnosťou projektu Pod Vinicou sú veľkorysé balkóny a terasy, ktorými disponuje každý byt. Komfort rodinného bývania dopĺňajú priestranné pivničné kobky priamo na podlaží bytu.

Všetko potrebné je poruke

Pod Vinicou nájdete všetky výhody moderného bývania v zabehnutej lokalite na dosah od centra. V blízkosti je pošta, škola, škôlka, supermarket a ďalšie prevádzky, ktoré obyvateľom uľahčia a spríjemnia život. Voľnočasové vyžitie zabezpečí napríklad športový areál Mladá garda či populárne kultúrne centrum Nová Cvernovka.

Vynikajúca je aj dopravná dostupnosť. Auto môžete pokojne nechať odpočívať v podzemnej garáži či na vonkajšom parkovacom mieste. Do centra sa dostanete rýchlo a pohodlne električkou, ktorej zastávka je vzdialená len 4 minúty chôdzou. Na dosah sú aj železničné stanice Vinohrady a Predmestie, ktoré by sa perspektívne mali stať dôležitou súčasťou systému vnútromestskej dopravy.

Buďte medzi prvými a vyberte si to najlepšie bývanie pre váš rodinný život

HERRYS v týchto dňoch spúšťa oficiálne projekt Pod Vinicou do predaja. Ceny 2-izbových bytov začínajú na úrovni 132 259 € s DPH. Ceny 3-izbových bytov od 196 402 € s DPH. Pre rodinné bývanie odporúčame veľkometrážne byty s predzáhradkami či strešné 4-izbové byty s prémiovými výhľadmi na Karpaty od 317 717 € s DPH o výmere 149 m2.

Pre bližšie informácie o projekte kontaktujte výhradného predajcu projektu realitnú kanceláriu HERRYS. HERRYS je overená značka s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti predaja rezidenčných nehnuteľností. Na bratislavskom trhu pôsobí od roku 2011. Špecializuje sa na predaj a prenájom sekundárnych nehnuteľností ako aj novostavieb. V rezidenčných projektoch vypredala viac ako 1635 bytov a pozemkov v objeme viac ako 207 258 575 €. Poskytuje zároveň odborné poradenstvo pre developerov a investičných klientov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

BILLA podáva v kritickom období pomocnú ruku ľuďom z kultúry

Spoločnosť BILLA podáva pomocnú ruku ľuďom pôsobiacim v slovenskej kultúre.

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?