Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Bývanie, v ktorom je štandardom nadštandard

Úspešný projekt Čerešne v Dúbravke pokračuje ďalšou fázou. Pre vysokú úroveň štandardu nesie výstižný názov Čerešne fine living.

Ak hľadáte nové bývanie v Bratislave, možno i vy prídete novým Čerešniam na chuť.

Až 217 nových bytov v predaji

Čerešne sa stali známymi predovšetkým vysokou úrovňou štandardu, kvalitou spracovania, nadčasovosťou a dôrazom na komunité bývanie. V tej istej atraktívnej lokalite sa teraz spúšťa predaj 217 nových bytov , ktoré posúvajú už i tak vysoký štandard na ešte vyššiu úroveň. Tá uspokojí aj naozaj náročných.

Štandard ako v prémiových projektoch

Štandardným vybavením nových bytov bude celý rad luxusných prvkov , ktoré zvýšia komfort vášho bývania. Stačí spomenúť napríklad obklady a sanitu svetoznámej značky Villeroy Boch, drevené podlahy s nášľapnou vrstvou z dubovej dyhy alebo vyššie interiérové dvere slovinskej značky Lipbled. Ide o kvalitu na úrovni prémiových bratislavských projektov, ktorú si teraz môžete dopriať aj vy.

Nielen fine byty, ale aj fine život

Krásne a komfortné byty nie sú tým jediným, čo robí bývanie v Čerešniach takým atraktívnym. Po dokončení všetkých bytových domov tu môžete využívať cyklotrasy, detské ihriská, jedinečnú dráhu na kočíkovanie, vodnú lagúnu, kopec na sánkovanie, crossfit ihrisko, klubovňu, spoločnú terasu na grilovanie a mnoho ďalších výhod, ktoré ocení celá vaša rodina.

Kvalitná stavba od oceňovanej spoločnosti

Samotnú stavbu Čerešní realizuje renomovaná stavebná spoločnosť ISE, ktorá za svoje stavby získala už celý raz prestížnych ocenení, okrem iných titul Stavebná firma roka či CEZAR – cenu za architektúru. Technický dozor zabezpečuje takisto skúsená spoločnosť TDI Kompleting. Môžete si tak byť istí, že aj o kvalitu stavebných prác je náležite postarané.

Bývanie v Čerešniach má teda všetky predpoklady na to, aby mu sadlo už spomínané označenie fine living. Presvedčte sa sami, nové Čerešne už čakajú aj na vás.

Viac na www.ceresne.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.