Streda, 13. november, 2019 | Meniny má Stanislav

Galéria Shopping oslavuje narodeniny, vy vyhrávate

OC Galéria Shopping, je neodmysliteľnou súčasťou života Košičanov už 15 rokov.

V rámci oslavy narodenín si pre zákazníkov pripravilo veľké prekvapenie .

Košičania bežne strávia voľný deň nakupovaním práve v OC Galéria Shopping . Veď, prečo by nie.

Obchody od výmyslu sveta, voňavé kaviarne a reštaurácie s chutným jedlom. Deň plný nákupov môžu zakončiť napríklad v kine Ster Century Cinemas, ktoré sa nachádza priamo v obchodnom centre.

Pätnáste narodeniny OC Galéria sú dôvodom na poriadnu oslavu.

„Je to tiež príležitosť obzrieť sa dozadu. Spomíname na otvorenie centra, na prvé vízie, rekapitulujeme, čo sa podarilo, akým vývojom prešlo a vytyčujeme si nové ciele. Prichádza obdobie, kedy ideme istým krokom smerom k vám. Vieme, čo pre vás, našich návštevníkov, chceme a snažíme sa byť stále na pulze doby. Chceme byť nielen nákupným, ale aj oddychovým centrom, kde sa budete radi vracať a tráviť čas,“ hovorí Martin Paľko, manažér obchodného centra.

Súťaž o auto

Žiadne narodeniny sa nezaobídu bez poriadnej párty. Ani tie v OC Galéria. Pre náštevníkov je pripravená aj súťaž o nové auto.

Stačí, ak v období od 1. do 18. októbra nakúpite v ktoromkoľvek obchode Galéria Shopping Košice nad 20 eur, alebo využijete služby gastroprevádzok, prípadne kina minimálne v hodnote 10 eur. Zaregistrujete svoj nákup na prízemí obchodného centra a ste v hre o úplne novú Škodu Scala! Výhercu vyžrebujeme 18. októbra priamo v Galérii Shopping Košice.

Detskí zabávači

Samotná oslava bude od 14. do 18. októbra, kedy sa môžete tešiť na obľúbeného detského zabávača Uja Ľuba, kúzelníka Wolfa, vystúpenia šoumenov zo Srandy Bandy či Paci Pac.

Hlavné hviezdy narodeninovej oslavy budú hrdinovia obľúbeného seriálu Oteckovia. Okrem toho vás čaká množstvo sprievodných atrakcií a súťaží pre deti aj dospelých. Chýbať nebude ani narodeninová torta.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Vysokoškolský bedeker: Na ktorú univerzitu poslať prihlášku?

Už dnes si môžete kúpiť SME so špeciálnou prílohou pre budúcich vysokoškolákov.

Ako efektívne doplniť železo? Odpovedá MUDr. Radovan Juríček

Trápili vás pri dopĺňaní železa kŕče či iné nepríjemné tráviace ťažkosti? Asi preto, že ste správne nevyužili silu prírody.