Piatok, 23. október, 2020 | Meniny má AlojziaKrížovkyKrížovky

V košickom Kauflande pribudol nový McDonald´s

McDonald´s ešte koncom minulého roku otvoril svoju 32. reštauráciu na území Slovenska. Je v poradí štvrtou prevádzkou v metropole východu - v Košiciach. Reštaurácia sa nachádza na Popradskej ulici ako súčasť nákupného centra Kaufland a ponúka všetky výhody konceptu reštaurácií novej generácie vrátane obľúbených súčastí McCafé a McDrive.

Reštauráciu novej generácie si zamilujete

„Reštaurácia má zastavaných 465 m2 vo vnútornej časti a kapacitu 149 miestna sedenie v interiéri a ďalších 44 miest na terase. Parkovacia kapacita je priam nadštandardná, keďže zákazníci McDonald´s môžu využívať celú parkovaciu plochu nákupného centra,“ hovoríRichard Boháč, Developer manažér pre McDonald´s Slovensko. Prácu tu nájde viac ako 70 ľudí. Nová reštaurácia McDonald´s ponúka zákazníkom všetkyvýhody konceptu reštaurácií novej generácie, ktorý spoločnosť predstavila v apríli tohto roka. Nechýbajú samoobslužné kiosky, pohodlná obsluha priamo k stolu, či asistencia manažéra starostlivosti o hosťa. V rámci objednávania cez kiosk majú zákazníci možnosť upraviť si vybrané jedlá podľa vlastnej chuti. Tešiť sa môžu aj deti, v interiéri majú k dispozícii interaktívnu hernú novinku „Magic Table“.

Reštaurácia priateľská k životnému prostrediu

„Naše nové, ale i skonvertované reštaurácie McDonald´s sú v koncepte reštaurácií novej generácie vo viacerých aspektoch „ecofriendly“.Týmto spôsobom nielen zlepšujeme zákaznícku skúsenosť, ale tiež prevádzkujeme reštaurácie, ktoré sú voči životnému prostrediu šetrnejšie,“ povedalaLucia Poláčeková, PR Supervízor pre McDonald´s na Slovensku. V kuchyniach McDonald´s sa využívajú iba fritézy typu LOV (lowoilvolume) s nižšou energetickou náročnosťou a s ušetrením až 40 % oleja. Fritézy sú tiež vybavené automatickou filtráciou, ktorá nielen šetrí suroviny, ale zabezpečuje aj lepšiu kvalitu jedla. Grily majú taktiež menšiu spotrebu energie, hoci sú 3-platňové. Na chladenie a mrazenie používa McDonald´s výhradne ekologické chladivá a osvetľovanie zabezpečujú LED technológie. Nie je novinkou, že McDonald´s použitý olej z fritéz posiela na ďalšie energetické spracovanie a že všetok odpad vytvorený zákazníkmi v priestoroch reštaurácie triedia dôkladne zamestnanci za účelom recyklácie.

Personál tejto novootvorenej reštaurácie vás pozýva pochutnať si na dobrom jedle, či posedieť pri šálke čerstvej kávy.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

O levočský „nanozázrak“ sa zaujíma európsky trh

Helske vyrába na Spiši stopercentný slovenský produkt.