Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Natankujete len za 1 euro. OMV otvára novú čerpačku

Nová čerpacia stanica v Liptovskom Mikuláši má ideálnu polohu aj pre lyžiarov smerujúcich na Chopok.

Na Liptove pribudlo ďalšie miesto, kde možno doplniť kvalitné palivo i sily na ďalšiu cestu. OMV otvorila novú čerpaciu stanicu v Liptovskom Mikuláši, oproti Akadémii ozbrojených síl M.R. Štefánika.

Zákazníci majú k dispozícii celý sortiment kvalitných palív, prémiového benzínu i nafty, bohatý výber služieb i úplnú ponuku kávy, pochúťok a občerstvenia v kaviarni VIVA CAFE.

Chceme byť všade tam, kde sú vodiči, ktorí vyhľadávajú naše kvalitné palivá a služby. Novú čerpaciu stanicu preto otvárame aj v Liptovskom Mikuláši na ceste, vedúcej do Demänovskej doliny. Pevne veríme, že čoskoro sa stane miestom, ktoré budú obyvatelia, návštevníci mesta, lyžiari a turisti pravidelne navštevovať,” hovorí Miriam Fellingerová, sales manažér OMV Slovensko. Nová čerpacia stanica bude zaujímavá aj pre motoristov, ktorí tranzitujú po D1. Je to iba malá zachádzka z diaľnice a zaujímavé prostredie v novovznikajúcej obchodnej zóne,“ dodala Fellingerová.

Zákazníci nájdu v ponuke novej čerpacej stanice štandardné palivo OMV so zaručenou kvalitou a aditívami vyvinutými v rakúskych laboratóriách OMV. Pre tých, ktorí svojim vozidlám chcú dopriať to najlepšie, je samozrejme k dispozícii prémiové palivo OMV MaxxMotion. MaxxMotion 100plus a MaxxMotion Diesel sú výsledkami dlhého výskumu a testovania a posúvajú starostlivosť o motor na vyššiu úroveň.

Čerpacie stanice však už dnes nie sú len o kvalitnom palive. Vodiči a posádky ich vozidiel sa v Liptovskom Mikuláši môžu tešiť na kvalitné občerstvenie. Okrem tradičnej chutnej VIVA kávy namiešanej talianskymi baristami je pre fajnšmekrov k dispozícii aj pravá kolumbijská káva. Obe spája unikátna a vyvážená aróma a nadýchaná pena.

Silu motoristom dodajú i bagety, či už tie z klasickej ponuky alebo špeciálne, pripravené známym šéfkuchárom Braňom Križanom. Bagety vie obsluha čerpacej stanice zapiecť v špeciálnej peci, takže pečivo je teplé a chrumkavé, no náplň je naďalej čerstvá a svieža. Novinkou je aj ponuka hot-dogov.

Zákazníci na novej čerpacej stanici v Liptovskom Mikuláši môžu samozrejme využiť aj všetky ďalšie štandardné služby, ako je zakúpenie elektronickej diaľničnej známky, nabíjacie stanice pre telefóny a tablety či bezplatné Wi-fi pripojenie. Vďaka spolupráci OMV so spoločnosťou Ticketportal si môžu priamo na ČS zaobstarať aj vstupenky na rôzne kultúrne či športové podujatia.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.