Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

ATRIUM - Parkovací dom ponúkajúci nový štandard bývania

V meste Zvolen sa začína realizovať jedinečný projekt.

Rezidenčný dom s názvom ATRIUM - parkovací dom poskytne obyvateľom vysoký štandard bývania. Novostavba vyrastie na Tulskej ulici a obyvatelia parkovacieho domu sa tak môžu už teraz tešiť na unikátny komplex bývania, parkovania a služieb pod jednou strechou.

Celý komplex bude zhotovený konštrukčným systémom Steelong . Ide o technológiu, ktorá využíva ľahký a odolný materiál. Konštrukcia je tvorená z oceľových tenkostenných profilov . No nie len vďaka tomu je komplex ATRIUM unikátny. Pozrime sa na ďalšie benefity, ktoré získate ako obyvateľ modernej nadstavby a člen VIP klubu.

Načítavam video...

Nadštandardné služby ušetria čas i energiu

Výhody VIP členstva môžete využiť v modernom fitness centre či skvelej reštaurácii. Máte deti? V tom prípade určite oceníte oddychovú zónu ATRIA. V komplexe sa nachádza detské ihrisko a nádhernými výhľadmi na mesto Zvolen, sa môžete pokochať z letnej terasy.

Pokiaľ ste majiteľ automobilu, tak váš život sa výrazne zjednoduší. Svoje auto budete môcť zaparkovať v interiéri parkovacieho domu. Vďaka tomu vám odpadnú starosti s odhŕňaním snehu, či zoškrabovaním námrazy z čelného skla. Nemusí vás trápiť ani upratovanie, pretože komplex má vlastnú upratovaciu službu. O poriadok spoločných priestorov ako aj súkromných bytov je postarané. Okrem toho môžete využiť aj zľavy v autoumyvárni, pizzerií či na bowlingu.

Rezidenčný dom ATRIUM je unikátny aj kvôli svojej lokalite, ktorá zaisťuje pešiu dostupnosť škôl, škôlok, obchodov, zdravotníckych zariadení, pošty či MHD.

Moderné spravovanie

Súčasná doba ponúka moderné riešenia v online priestore. Vďaka čomu budete mať prehľad o všetkých technických a finančných údajoch bytu. Všetky potrebné informácie nájdete kedykoľvek vo vašom mobilnom telefóne. Súčasťou tohto projektu je aj online nahlasovanie porúch, pravidelná kontrola spotrieb, či prehľad platieb.

Rezervujte si miesto a ušetrite náklady

Celá budova je navrhnutá z vysoko kvalitných materiálov s ohľadom na nízku energetickú náročnosť ako prejav rešpektu k prírode . Vďaka tomu sa môže pochváliť nákladmi na spotrebu, akú majú pasívne domy.

Ide o riešenie budúcnosti, ktoré je tu však už dnes. Obyvateľom uľahčí život v mnohých smeroch a celková kvalita bývania sa vďaka komplexu ATRIUM posunie na úplne nový level.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.