Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

30 rokov slovenskej firmy Poradca podnikateľa

Vydavateľský a vzdelávací dom Poradca podnikateľa, slovenská firma so sídlom v Žiline, oslavuje v tomto roku 30. výročie vzniku.

Nie je veľa takých prípadov na Slovensku a o to viac nás teší, že sme sa za tento čas stali rešpektovanou firmou, lídrom na trhu ekonomických a právnych informácií a služieb a ďalej sa úspešne rozrastáme na Slovensku aj v Česku.

Naše weby navštívia státisíce návštevníkov mesačne, vybavíme ročne desaťtisíce odborných otázok našich predplatiteľov, realizujeme stovky školení a odborných konferencií. Čo je tajomstvom úspechu spoločnosti podľa jej majiteľa a spoluzakladateľa Juraja Málika?

„Som presvedčený, že keď človek dostane život, ten dar-zázrak, je predurčený na to, aby niečo vybudoval. Nemusí to byť dom ani továreň, ani raketa. Verím, že sme obdarení, a to každý z nás, aby sme ľudí, blízkych alebo svet urobili šťastnými. Verím, že to je možné aj zdanlivo drobnými činmi. Každý môže darovať úsmev, pochvalu, humor, priazeň či dotyk. A verte, že tieto veci tvoria šťastie viac ako auto, chata alebo „hodiny s vodotryskom.

Pochopil som – a som preto šťastný – ako vzniká radosť a šťastie. Verím, že žijem život poctivo a túto základnú myšlienku šťastia som sa snažil zabudovať aj do DNA Poradcu podnikateľa. 30 rokov spoločnosti Poradca podnikateľa nie je len o výbornom nápade môjho úžasného otca a skvelej dlhodobej stratégii. Je to jednoduchšie – stačí len nezabudnúť na blízkych, kolegov, zamestnancov, priateľov a skúsiť porozumieť ich predstavám o radosti a šťastí. Toto je rodina, priateľstvo, láska aj firma.“

To je život. Nezabudnúť na druhých!"

Vypočujte si príbeh Poradcu podnikateľa z úst samotného majiteľa PP.

30 rokov sme vám oporou – ĎAKUJEME

www.pp.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.