Nedeľa, 5. júl, 2020 | Meniny má Cyril, MetodKrížovkyKrížovky

30 rokov slovenskej firmy Poradca podnikateľa

Vydavateľský a vzdelávací dom Poradca podnikateľa, slovenská firma so sídlom v Žiline, oslavuje v tomto roku 30. výročie vzniku.

Nie je veľa takých prípadov na Slovensku a o to viac nás teší, že sme sa za tento čas stali rešpektovanou firmou, lídrom na trhu ekonomických a právnych informácií a služieb a ďalej sa úspešne rozrastáme na Slovensku aj v Česku.

Naše weby navštívia státisíce návštevníkov mesačne, vybavíme ročne desaťtisíce odborných otázok našich predplatiteľov, realizujeme stovky školení a odborných konferencií. Čo je tajomstvom úspechu spoločnosti podľa jej majiteľa a spoluzakladateľa Juraja Málika?

„Som presvedčený, že keď človek dostane život, ten dar-zázrak, je predurčený na to, aby niečo vybudoval. Nemusí to byť dom ani továreň, ani raketa. Verím, že sme obdarení, a to každý z nás, aby sme ľudí, blízkych alebo svet urobili šťastnými. Verím, že to je možné aj zdanlivo drobnými činmi. Každý môže darovať úsmev, pochvalu, humor, priazeň či dotyk. A verte, že tieto veci tvoria šťastie viac ako auto, chata alebo „hodiny s vodotryskom.

Pochopil som – a som preto šťastný – ako vzniká radosť a šťastie. Verím, že žijem život poctivo a túto základnú myšlienku šťastia som sa snažil zabudovať aj do DNA Poradcu podnikateľa. 30 rokov spoločnosti Poradca podnikateľa nie je len o výbornom nápade môjho úžasného otca a skvelej dlhodobej stratégii. Je to jednoduchšie – stačí len nezabudnúť na blízkych, kolegov, zamestnancov, priateľov a skúsiť porozumieť ich predstavám o radosti a šťastí. Toto je rodina, priateľstvo, láska aj firma.“

To je život. Nezabudnúť na druhých!"

Vypočujte si príbeh Poradcu podnikateľa z úst samotného majiteľa PP.

30 rokov sme vám oporou – ĎAKUJEME

www.pp.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Poznáte zaujímavosti Malty? Tieto lákajú turistov najviac

Vďaka príjemnému počasiu je Malta atraktívnou destináciou až do neskorej jesene.

Terasa upratovala s Kositom. Čistili Borovicový háj i Pľuvátko

Dobrovoľníkov a zanietencov neodradilo ani blato a lejak.

Štart sezóny F1 je za dverami

Štart odloženej sezóny je na spadnutie. Prečítajte si príbeh asi najväčšej osobnosti F1 - Enza Ferrariho.