Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Hotel Park Inn Danube v Bratislave sa dočasne zatvára

Vedenie hotela rozhodlo o jeho zatvorení.

(Zdroj: Hotel Danube Park Inn by Radisson)

Známy Hotel Danube Park Inn by Radisson v Bratislave sa na najbližších 14 dní uzatvára, rozhodlo tak cez víkend vedenie hotela v súvislosti so šírením koronavírusu. K jeho uzatvoreniu došlo dnes napoludnie.

Vedenie hotela dospelo k tomuto rozhodnutiu na základe vyhlásenia mimoriadnej situácie a karanténnych opatrení, ktoré Slovensko zaviedlo. O ďalšom postupe sa rozhodne o dva týždne. V prípade potreby a podľa vývoja situácie sa bude daná doba predlžovať. Park Inn Danube plne podporuje reštriktívne opatrenia štátu v súvislosti s ochranou verejného zdravia, ku ktorým v posledných dňoch dochádza.

"Vítame všetky opatrenia vlády a mesta Bratislava. Veríme, že budú účinné a že do Bratislavy sa čoskoro budú môcť vrátiť návštevníci z celého sveta. Našou snahou je správať sa zodpovedne, chrániť tým zdravie našich hostí i zamestnancov, a hlavne zamedziť možnému šíreniu nákazy,” komentuje udalosti posledných dní Ľudovít Černák, predseda predstavenstva hotela Park Inn Danube.

"Vonkajšie parkovanie pred hotelom ostáva pre verejnosť i naďalej k dispozícii. Platbu za parkovanie je možné zrealizovať bezkontaktne platobnou kartou bez styku s našimi zamestnancami," dodáva Ľudovít Černák.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Duálnu prax v dm nahradilo počas pandémie online vzdelávanie

Vzdelávanie je rozdelené na dve časti, a to samoštúdium a webináre.

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.