Pondelok, 25. január, 2021 | Meniny má GejzaKrížovkyKrížovky

Herec a dabér Pavel Soukup: můj test autokamery Mio MiVue 798

Co říká hlas Arnolda Schwarzeneggera, dabér a herec Pavel Soukup, na autokamerku Mio MiVue 798 s 2.5k QHD natáčením a WiFi?

Dabér a herec Pavel Soukup testoval autokameru Mio MiVue 798 wifi 2.5k! Co na ni říká?Dabér a herec Pavel Soukup testoval autokameru Mio MiVue 798 wifi 2.5k! Co na ni říká? (Zdroj: MIOkamery.SK)

Autokamery Mio zevrubně testuje řada youtuberů, instagrammerů, dashcammerů, ale i slavných osobností. Tohoto zhodnocení si naše značka Mio považuje velmi, jelikož herec a dabér Pavel Soukup nemá ve zvyku (a nepotřebuje) si nikdy vymýšlet. Jakou naši autokameru otestoval a zhodnotil? V recenzích celkem dobře hodnocenou Mio MiVue 798 Dual!

Co tedy říká český a slovenský hlas Arnolda Schwarzeneggera, dabér a herec Pavel Soukup na naši autokamerku s 2.5k QHD záběry, WiFi a senzorem Sony STARVIS? Zhlédněte krátké zhodnocovací videjko!

Načítavam video...

Máte dotazy k autokamerám Mio? Zeptejte se nás na našem Facebooku Mio (@MioCZSK) !

Mio Česká republika a Slovensko www.MIOkamery.sk www.MIOnavigacie.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Služby spoločnosti Arval Slovakia, ktorá je lídrom trhu operatívneho lízingu u nás, preto musia byť bezchybné.

9 h

Riaditeľ školy Vladimír Vajcík: Za úspechmi našej školy je viac faktorov, najdôležitejší sú však učitelia.

11 h

Na jeho budúcnosť sme sa opýtali Mareka Mičienku, obsahového manažéra Seduo.sk