Piatok, 4. december, 2020 | Meniny má Barbora, BarbaraKrížovkyKrížovky

V Poprade pribudnú byty, Barbora už rastie

​​​​​​​Na popradskom sídlisku Juh IV – Merťuky rýchlo rastie prvý z plánovanej dvojice bytových domov Barbora.

„Ani komplikácie s korona krízou nenarušili náš časový plán. V súlade s ním už naplno staviame moderné bývanie, ktorého hodnotu popri kvalitných materiáloch a vyhotovení umocní aj unikátny výhľad na Vysoké Tatry,“ hovorí konateľ developerskej spoločnosti KAMI PROFIT, s.r.o. Milín Kaňuščák.

Bytový dom Barbora s moderným nadčasovým dizajnom má jedno podzemné podlažie, kde budú garážové státia pre autá, a sedem nadzemných. V nich vznikne 64 bytov s praktickou dispozíciou a balkónom, pričom na ustúpenom siedmom nadzemnom podlaží sú bytové jednotky s veľkými terasami. Na výber sú od garsónok cez dvoj, troj až po štvorizbové byty, všetky sú už v predaji.

Popri pohodlnom parkovaní na 89 státiach prislúchajúcich každému z domov bude patriť ku komplexu Barbora aj detské ihrisko, relaxačno-športová i trávnatá plocha a sadové úpravy. Rešpekt k okolitému prírodnému prostrediu podčiarkuje aj ekologické riešenie kontajnerov na odpad, ktoré budú napoly zapustené v zemi. Priamo „z bytu“ obyvatelia vyjdú na cyklotrasu smer Spišská Teplica alebo lesopark Kvetnica, v lokalite je zastávka MHD, školy a škôlky, neďaleko sú nákupné centrá MAX, FORUM, Kaufland, Lidl a športová hala.

Bytové domy Barbora spájajú komfort mesta s blízkosťou exkluzívnych prírodných krás. „Sú tak šikovným riešením nielen pre záujemcov o kvalitné trvalé bývanie, ale aj výhodnou voľbou pre tých, ktorí považujú vlastný byt v tesnej blízkosti najkrajších slovenských hôr za dobrú investíciu,“ dodáva Milín Kaňuščák. Pripomína, že KAMI PROFIT, s.r.o. má bohaté skúsenosti s výstavbou objektov a dlhodobo spolupracuje s overenými dodávateľmi i renomovanými bankami. Výsledkom je garantovaná kvalita a istota financovania. „Záujemcovia o byty zaplatia na úvod len 15 % ceny, zvyšok až po kolaudácii. Navyše, všetky zálohy od klientov ostávajú na účte vo VÚB, ktorá poskytla 100 % financií na celý projekt,“ zdôrazňuje.

Kolaudácia je naplánovaná pred záverom budúceho roka. Všetky informácie i kontakty na predaj bytov sú na stránke www.bytybarbora.sk alebo na Facebooku Byty Barbora – Poprad.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Čo musíte vedieť, ak chcete prežiť Vianoce v zdraví a so svojimi

Posledné mesiace nám ukázali, že zdravie by sme si mali vážiť viac, ako inokedy. Je to predsa to najcennejšie, čo v živote máme.

Nová škôlka 21. storočia na Kramároch

Moderná škôlka sa otvára začiatkom decembra a prvé dve triedy začnú chodiť do škôlky už v januári.

Do Turecka sa dostanete bezpečne z Bratislavy bez potreby testu

Turecké letoviská sú v prevádzke. Turisti na vstup nepotrebujú negatívny test.