Utorok, 22. september, 2020 | Meniny má MóricKrížovkyKrížovky

V Poprade pribudnú byty, Barbora už rastie

​​​​​​​Na popradskom sídlisku Juh IV – Merťuky rýchlo rastie prvý z plánovanej dvojice bytových domov Barbora.

„Ani komplikácie s korona krízou nenarušili náš časový plán. V súlade s ním už naplno staviame moderné bývanie, ktorého hodnotu popri kvalitných materiáloch a vyhotovení umocní aj unikátny výhľad na Vysoké Tatry,“ hovorí konateľ developerskej spoločnosti KAMI PROFIT, s.r.o. Milín Kaňuščák.

Bytový dom Barbora s moderným nadčasovým dizajnom má jedno podzemné podlažie, kde budú garážové státia pre autá, a sedem nadzemných. V nich vznikne 64 bytov s praktickou dispozíciou a balkónom, pričom na ustúpenom siedmom nadzemnom podlaží sú bytové jednotky s veľkými terasami. Na výber sú od garsónok cez dvoj, troj až po štvorizbové byty, všetky sú už v predaji.

Popri pohodlnom parkovaní na 89 státiach prislúchajúcich každému z domov bude patriť ku komplexu Barbora aj detské ihrisko, relaxačno-športová i trávnatá plocha a sadové úpravy. Rešpekt k okolitému prírodnému prostrediu podčiarkuje aj ekologické riešenie kontajnerov na odpad, ktoré budú napoly zapustené v zemi. Priamo „z bytu“ obyvatelia vyjdú na cyklotrasu smer Spišská Teplica alebo lesopark Kvetnica, v lokalite je zastávka MHD, školy a škôlky, neďaleko sú nákupné centrá MAX, FORUM, Kaufland, Lidl a športová hala.

Bytové domy Barbora spájajú komfort mesta s blízkosťou exkluzívnych prírodných krás. „Sú tak šikovným riešením nielen pre záujemcov o kvalitné trvalé bývanie, ale aj výhodnou voľbou pre tých, ktorí považujú vlastný byt v tesnej blízkosti najkrajších slovenských hôr za dobrú investíciu,“ dodáva Milín Kaňuščák. Pripomína, že KAMI PROFIT, s.r.o. má bohaté skúsenosti s výstavbou objektov a dlhodobo spolupracuje s overenými dodávateľmi i renomovanými bankami. Výsledkom je garantovaná kvalita a istota financovania. „Záujemcovia o byty zaplatia na úvod len 15 % ceny, zvyšok až po kolaudácii. Navyše, všetky zálohy od klientov ostávajú na účte vo VÚB, ktorá poskytla 100 % financií na celý projekt,“ zdôrazňuje.

Kolaudácia je naplánovaná pred záverom budúceho roka. Všetky informácie i kontakty na predaj bytov sú na stránke www.bytybarbora.sk alebo na Facebooku Byty Barbora – Poprad.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chcete mať ekologickú domácnosť? Začnite od zelenej elektriny

Čo si predstavíte pod eko domácnosťou?

Zvislé zdvíhacie zariadenia pre vozičkárov

Zvislé zdvíhacie plošiny či výťahy pre imobilných sú komplexným bezbariérovým riešením v interiéri aj exteriéri.

Nadácia COOP Jednota rozdá obciam a mestám 156 000 eur, hlasovať

Obce a mestá po celom Slovensku môžu už po štvrtý raz získať grant na zlepšenie občianskej vybavenosti.