Streda, 20. január, 2021 | Meniny má DaliborKrížovkyKrížovky

Attila Forgon: Spojili sme sily, nech sme k zákazníkom bližšie

Jednoduchá dostupnosť produktu je dôležitá. SodaStream aktuálne prináša možnosť výmeny bombičky z pohodlia domova po celej SR.

Od septembra mali obyvatelia západného Slovenska možnosť skúsiť si výmenu bombičky SodaStream spolu s dovozom potravín priamo domov. Testovacia prevádzka dopadla veľmi úspešne a tak je dnes možné vymeniť si bombičku SodaStream pohodlne z domu po celej republike spolu s nákupom a dovozom čerstvých potravín cez Lunys.sk. Zvlášť v týchto dňoch ide o veľmi výhodnú kombináciu. „Objednávanie potravín domov zažíva v tejto dobe boom a výrazne nám uľahčuje život v týchto už mesiace neštandardných časoch. Spolupráca so spoločnosťou Lunys ako s partnerom s kvalitným sortimentom, spoľahlivou logistikou a dlhoročným zázemím sa nám už v začiatkoch ukázala ako dobrá voľba a sme radi, že sme ju tak skoro mohli rozšíriť na územie celého Slovenska,“ hovorí Attila Forgon, produktový manažér pre SodaStream na Slovensku.

Jednoduchá dostupnosť v 1200 mestách a obciach

Na výmenu prázdnej bombičky SodaStream za plnú originálnu s dopravou zadarmo stačí registrácia na www.lunys.sk a objednávka potravín, drogérie alebo chovateľských potrieb v hodnote aspoň 30 eur. „Zvlášť v týchto dňoch je online nakupovanie najjednoduchším a bezpečným riešením. Nákup a dovoz čerstvých potravín, ako aj výmenu bombičky SodaStream, je možné využiť nielen pre seba, ale aj pre zásobovanie svojich blízkych v inej časti mesta či republiky. Obľúbené sú aj zdieľané nákupy, keď sa v rámci jedného dovozu spoja susedia v dome alebo na ulici.“

Iba originál za originál

Zástupca spoločnosti SodaStream zároveň zdôrazňuje dôležitosť výmeny výlučne originálnych bombičiek, pretože SodaStream ani jej distribútori nenesú žiadnu zodpovednosť za prípadné zlyhanie pri použití iných, než originálnych, bombičiek SodaStream v prístrojoch na výrobu perlivej vody značky SodaStream. Iba originálne bombičky prechádzajú trojstupňovou kontrolou „Triple Quality Control“, pri ktorej sa čistia pod vysokým tlakom, plnia zdravotne nezávadným potravinárskym CO2 a následne zapečatia fóliou s logom SodaStream. „Jediným oficiálnym poskytovateľom služby výmeny originálnych bombičiek SodaStream je výlučne spoločnosť Lunys,“ uzatvára Attila Forgon.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.

Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách

Digitalizácia má byť o moderných riešeniach, ktoré slúžia ľuďom. Ich zavádzanie do každodenného života je prioritou aj pre DATALAN

Pandémia presúva zákazníkov do online priestoru

Trend podčiarkujú čísla návštevnosti webstránky poisťovne a stavebnej sporiteľne Wüstenrot