Nedeľa, 29. máj, 2022 | Meniny má Vilma

Jedna z prvých poisťovní prestáva podporovať vizuál

Wüstenrot sa pre rok 2021 zaviazal nevyužívať na marketingové účely bilbordy

Wüstenrot sa pre rok 2021 zaviazal nevyužívať na marketingové účely veľkoplošné reklamné tabule. Wüstenrot svojím krokom chce prispieť do boja s vizuálnym smogom, ktorému sú vystavení obyvatelia takmer každého mesta na Slovensku. Investovať plánuje do online komunikácie a využívať inzertné možnosti štandardných médií.

„Predstavitelia miest a obcí plným právom poukazujú na znehodnocovanie verejného priestoru prostredníctvom neraz necitlivo osadených reklamných pútačov. Preto sme sa rozhodli bilbordovú komunikáciu ďalej nepodporovať,“ povedal Lukáš Bertók, riaditeľ marketingu skupiny Wüstenrot.

V súčasnosti sa na Slovensku odhadujú desaťtisíce legálnych bilbordových plôch. Len v Bratislave je podľa poslednej pasportizácie viac ako 9000 vonkajších reklamných zariadení, pričom takmer tretina je sústredená do jednej mestskej časti.

„Veríme, že opustením bilbordovej komunikácie sa našim klientom priblížime. Pretože s nimi zdieľame spoločné nároky na kvalitu verejného priestoru,“ pokračuje Lukáš Bertok.

Skupina Wüstenrot plánuje priamoúmerne posilniť online komunikáciu, sústreďovať sa na zmysluplné cielenie, zachovať podporu v mieste predaja a využívať inzertné ponuky klasických médií.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Karel ZIMA - MIO vám vydrží fakt roky

Každý rok je potrebné meniť iba kartu SD, nie autokameru. Autokamera musí vydržať, preto jazdím s Mio!

2 h
Autokamera s parkovacím režimom nahrá záznam hneď, ako zaznamená náraz, aby ste mali dôkaz pred nehodou aj po nej. Ako to funguje?

28. máj

Túžite po obuvi, ktorá bude pohodlná na bežné nosenie do mesta, ale aj do práce? V tom prípade ste tu správne!

INZERCIA 28. máj
SkryťZatvoriť reklamu