Streda, 16. jún, 2021 | Meniny má Blanka, BiankaKrížovkyKrížovky

Na Slovensku pribudlo 15 pobočiek spoločnosti Wüstenrot

Skupina Wüstenrot v roku 2020 otvorila 15 nových kancelárií v dvanástich mestách Slovenska. Kancelárie vznikli v Bratislave, Martine alebo Prešove. Skupina plánuje ďalšiu expanziu vo všetkých krajoch Slovenska.

„Napriek tomu, že pandémia COVID-19 sa významne dotýka aj fungovania prevádzok poisťovní a bánk, rozhodli sme neodkladať naše plány rozširovať obchodné zastúpenie na Slovensku a generovať pracovné príležitosti v mestách a obciach,“ hovorí Slavomír Kurjan, riaditeľ Úseku podpory odbytu spoločnosti Wüstenrot.

Počas roka 2020 sa prostredníctvom obchodných partnerov rozšírila sieť Wüstenrot vo viacerých lokalitách Slovenska. Okrem krajských miest ako Bratislava, Prešov alebo Trnava sa otvorili pobočky napríklad v Bardejove, Čadci, Malackách, Martine, Lučenci, Revúcej, Liptovskom Mikuláši , Trebišove alebo Dunajskej Strede.

Podľa jeho slov práve menšie prevádzky hrajú v ekonomike Slovenska stále významnú úlohu. Nesústreďujú stovky pracovných príležitostí na jedno miesto, ale generujú stabilné príležitosti vo všetkých lokalitách Slovenska. Zároveň, každá prevádzka poskytuje obchodné možnosti pre malých lokálnych dodávateľov služieb či tovarov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Leto je skvelá príležitosť pre rodičov, ako naučiť deti finančnej zodpovednosti.

12 h

Ovocné šťavy sa stali obľúbenou súčasťou ranných rituálov mnohých z nás.

15 h

Pracovať v Silicon Valley je snom každého "ajťáka". Určite vás zaujme možnosť pracovať na svetových projektoch aj na Slovensku.

22 h