Streda, 29. jún, 2022 | Meniny má Peter, Pavol, Petra

V PLANEO Elektro nakúpite výhodne všetko pre dielňu a záhradu

Už sa tešíte, ako sa pustíte do záhradkárskych prác? Najprv pozrite na planeo.sk a kúpte si všetko potrebné výhodnejšie!

Marec, poberaj sa na záhradku, starec! Takto by sme mohli parafrázovať známe porekadlo, pretože v marci už začína záhradkárska sezóna aj pod Tatrami. Skôr, než sa pustíte do strihania, rytia, siatia, pletia a ďalších prepotrebných záhradkárskych činností, mali by ste si skontrolovať stav náradia, nástrojov a mašín vo vašej dielni a na dvore. Funguje všetko, ako má? Čo už doslúžilo a čo by ste si zaslúžili v tejto sezóne nové?

Odpovede na svoje otázky zhmotnite v PLANEO Elektro od 8. do 21. marca 2021, pretože práve v tom čase tu prebieha akcia mínus 20 % na všetko potrebné do záhrady, dielne a na dvor. Dobre padne aj služba Rezervuj na predajni a doručíme zadarmo , prípadne možnosť vyzdvihnúť si svoju objednávku v niektorej z 52 predajní PLANEO Elektro, ktorú máte po ceste. A čo v PLANEO Elektro ušetríte, môžete minúť na nové semená a sadenice.

Za výhodné ceny si vyberte:

Grily na drevené uhlie a plynové grily a tiež príslušenstvo k nim

Vysávače popola a viacúčelové vysávače

Viacúčelový vysávač SENCOR SVC 5000BL so 6-ročnou zárukou na motor

Vodný program

Náradie do domu a do dielne

Podložka pod zviera do auta s organizérom, Fieldmann

Auto-moto príslušenstvo

Predlžovačky

Meracie prístroje
Záhradné stroje, náradie a nábytok

Elektrický štiepkovač FIELDMANN FZD 5015-E

Záhradné svietidlá

Poobzerajte sa ajpo vystavenom tovare , pri ktorom môžete tiež výrazne ušetriť za veci, ktoré boli len v predajni a platí na ne plná záruka!

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Slovenská pobočka spoločnosti Atos je skvelé miesto na prácu. Potvrdil to prieskum medzinárodnej organizácie Great Place to Work.

INZERCIA 1 h
5. ročník kurzu Technológia a konštrukcia v praxi - MTF STU a Schaeffler Skalica

Vysoká škola je pre študentov dobrým odrazovým mostíkom. A keď sa môžu zapojiť aj do programu, ich šance na uplatnenie sa vzrastú.

INZERCIA 13 h

Hocikde ich nekúpite.