Nedeľa, 20. jún, 2021 | Meniny má ValériaKrížovkyKrížovky

UNYP prináša do Prahy tri nové americké bakalárske programy

University of New York in Prague na jeseň 2021 otvára programy v odboroch Vývoj dieťaťa, Politológia a Umenie digitálnych médií.

V rámci dlhodobých príprav na ďalší akademický rok 2020/2021 sa University of New York in Prague podarilo v spolupráci so State University of New York, Empire State College splniť všetky kritériá potrebné k otvoreniu troch nových amerických bakalárskych programov - Vývoj dieťaťa, Politológia, Umenie digitálnych médií. Aj keď sú tieto špecializované programy úplnou novinkou, UNYP už mnoho rokov ponúka americké bakalárske programy v nasledujúcich oboroch: Psychológia, Medzinárodné vzťahy, Komunikácia a médiá, Informačné technológie, Anglický jazyk a literatúra alebo Business Administration.

"Máme radosť, že sa všetko podarilo a čoskoro otvoríme nové programy," potvrdzuje Sotiris Foutsis, generálny manažér University of New York in Prague. "Naše nové americké bakalárske programy sú vítaným a dôležitým prídavkom k ostatným už zavedeným programom na katedrách Psychológie, Medzinárodných vzťahov a Komunikácie a médií. Toto je skvelá príležitosť pre každého, kto plánuje v týchto odboroch vybudovať kariéru relevantnú k aktuálnemu vývoju pracovného trhu. Svet potrebuje viac inovácie, kreativity a pokroku - teda kvality, ktoré sa UNYP spoločne so State University of New York, Empire State College dlhodobo snaží prinášať a svojim študentom poskytovať to najkvalitnejšie možné vzdelanie. Cieľom UNYPu je vychovávať budúcich lídrov."

Študenti, ktorí majú záujem dozvedieť sa o nových programoch viac, sa môžu zúčastniť jedného z našich nadchádzajúcich Virtuálnych dní otvorených dverí - 25. marca a 14. apríla, kde môžu konzultovať akékoľvek otázky s členmi študijného oddelenia alebo zástupcami fakulty.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Anna Boleynová bola asi najznámejšia zo šiestich žien anglického kráľa Henricha VIII.

18. jún

Odpovedá lekárka Nemocnice AGEL Košice-Šaca.

18. jún

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.