Streda, 29. jún, 2022 | Meniny má Peter, Pavol, Petra

UNYP prináša do Prahy tri nové americké bakalárske programy

University of New York in Prague na jeseň 2021 otvára programy v odboroch Vývoj dieťaťa, Politológia a Umenie digitálnych médií.

V rámci dlhodobých príprav na ďalší akademický rok 2020/2021 sa University of New York in Prague podarilo v spolupráci so State University of New York, Empire State College splniť všetky kritériá potrebné k otvoreniu troch nových amerických bakalárskych programov - Vývoj dieťaťa, Politológia, Umenie digitálnych médií. Aj keď sú tieto špecializované programy úplnou novinkou, UNYP už mnoho rokov ponúka americké bakalárske programy v nasledujúcich oboroch: Psychológia, Medzinárodné vzťahy, Komunikácia a médiá, Informačné technológie, Anglický jazyk a literatúra alebo Business Administration.

"Máme radosť, že sa všetko podarilo a čoskoro otvoríme nové programy," potvrdzuje Sotiris Foutsis, generálny manažér University of New York in Prague. "Naše nové americké bakalárske programy sú vítaným a dôležitým prídavkom k ostatným už zavedeným programom na katedrách Psychológie, Medzinárodných vzťahov a Komunikácie a médií. Toto je skvelá príležitosť pre každého, kto plánuje v týchto odboroch vybudovať kariéru relevantnú k aktuálnemu vývoju pracovného trhu. Svet potrebuje viac inovácie, kreativity a pokroku - teda kvality, ktoré sa UNYP spoločne so State University of New York, Empire State College dlhodobo snaží prinášať a svojim študentom poskytovať to najkvalitnejšie možné vzdelanie. Cieľom UNYPu je vychovávať budúcich lídrov."

Študenti, ktorí majú záujem dozvedieť sa o nových programoch viac, sa môžu zúčastniť jedného z našich nadchádzajúcich Virtuálnych dní otvorených dverí - 25. marca a 14. apríla, kde môžu konzultovať akékoľvek otázky s členmi študijného oddelenia alebo zástupcami fakulty.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Slovenská pobočka spoločnosti Atos je skvelé miesto na prácu. Potvrdil to prieskum medzinárodnej organizácie Great Place to Work.

INZERCIA 1 h
5. ročník kurzu Technológia a konštrukcia v praxi - MTF STU a Schaeffler Skalica

Vysoká škola je pre študentov dobrým odrazovým mostíkom. A keď sa môžu zapojiť aj do programu, ich šance na uplatnenie sa vzrastú.

INZERCIA 13 h

Hocikde ich nekúpite.