Streda, 28. júl, 2021 | Meniny má KrištofKrížovkyKrížovky

Pandémia zrýchlila digitalizáciu trhu s poistením

Wüstenrot poisťovňa spúšťa online kalkulačku k rizikovému životnému poisteniu

Na poistnom trhu kontinuálne stúpa záujem klientov uzatvárať poistenie online. Pri povinnom zmluvnom poistení evidovala poisťovňa Wüstenrot už začiatkom roka medziročné nárasty v desiatkach percent. Pri poistení nehnuteľnosti v júni 2021 stúpol záujem uzavrieť poistenie online medziročne o 225 percent.

„Ide o jednoznačný trend, ktorému sa musím prispôsobiť. Preto investujeme množstvo energie do vyvíjania spôsobov ako priblížiť online riešenia našim klientom,“ podotýka Lukáš Bertók, riaditeľ marketingu a komunikácie poisťovne Wüstenrot.

Aktuálne poisťovňa Wüstenrot spustila online kalkulačku pre uzatváranie rizikového životného poistenia. Prostredníctvom nového nástroja si klienti budú môcť spraviť indikatívnu kalkuláciu, pozrieť jednotlivé riziká či zistiť potenciálnu výšku mesačného poistného.
„Rozhodnutie digitalizovať práve rizikové životné poistenie bolo z našej strany logickým krokom. Aj v dôsledku pandémie sme minulý rok najmä v tomto období zaznamenali stúpajúci záujem po tomto produkte,“ pokračuje Lukáš Bertók. Podľa jeho slov práve minulý rok stúpol záujem o rizikové životné poistenie o takmer tretinu. Pričom rastúci dopyt poisťovňa vnímala práve na prelome leta a jesene.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.

4 h
Projekt na Šancovej.

Investičná skupina Proxenta získala do portfólia developerský projekt v Bratislave v blízkosti bratislavskej Hlavnej stanice.

6 h

Potreba zmeny životného štýlu na zníženie environmentálneho dopadu rezonuje v rôznych spoločenských a komunitných kruhoch.

7 h