Utorok, 17. máj, 2022 | Meniny má Gizela

Kozmetika budúcnosti IUVENIO: Sérum v nanovláknach je unikát

Nová česká značka IUVENIO prináša unikátne high-tech kozmetické produkty, ktoré sú doslova revolúciou v starostlivosti o pleť.

Pleťové sérum v suchých nanovláknach, ktoré sa rozpustia vo vode? Áno, aj takto vyzerá kozmetická starostlivosť v 21. storočí. Prináša ju značka IUVENIO, ktorá vstúpila na trh s krásou začiatkom roka 2020 a všetky produkty vyvíja aj vyrába v Českej republike. Stavila na revolučné inovatívne technológie, ktoré zdokonalili prenos aktívnych látok do pokožky. IUVENIO ako prvá značka na český aj slovenský trh prináša výnimočné sérum v nanovláknach, vyrobené z nízkomolekulárnej kyseliny hyalurónovej a ďalších aktívnych látok. Unikátne je v tom, že špeciálne zložky nie sú do séra len pridané, ako je to bežné pri iných kozmetických prípravkoch, ale ho priamo vytvárajú. Základ NANO séra tvorí koncentrovaná biologicky aktívna nízkomolekulárna kyselina hyalurónová, ktorá zlepšuje vstrebávanie aktívnych zložiek v pokožke. Jej množstvo je v produkte 25krát vyššie než v bežných kozmetických prípravkoch, čo sa dá dosiahnuť tak, že sérum má podobu suchých nanovláken, ktoré sa aktivujú tesne pred aplikáciou pridaním vody. Zásadnú úlohu v sére hrá peptid Clodessine, aktívna časť proteínu dlhovekosti Klotho. Ten sa prirodzene vyskytuje v ľudskom tele, ale jeho množstvo s pribúdajúcim vekom ubúda. Obsah peptidov, vitamínov a ďalších účinných anti-age ingrediencií aktivuje v kožných bunkách obranné a opravné procesy, ktoré sú vlastné mladej pleti.

Produkty IUVENIO tak dokážu zabrániť predčasnému starnutiu pokožky a navrátia jej mladosť prirodzeným spôsobom. Nový rad kozmetiky IUVENIO aktuálne tvorí 8 produktov. Okrem nanovláknového séra NANO je v ponuke očné a pleťové sérum CROSSLINKED, čistiaci gél URBAN, pleťová esencia FRESH, kolagén booster VITAL, upokojujúci anti-age krém CALM, nočný anti-age krém MOON a nočný krém proti nedokonalostiam RETOUCH. Inovatívne vegánske zloženie s obsahom high-tech aktívnych látok je vhodné pre každý typ pleti aj vekovú kategóriu a produkty neobsahujú žiadne parfumy, farbivá ani parabény. IUVENIO je aktuálne dostupná v e-shope iuvenio.com, ktorý objednávky a dopravu zabezpečuje aj na Slovensko. Prináša kozmetické ošetrenie, ktoré podporuje procesy vlastné pleti a výsledkom je krajšia a mladšie pôsobiaca pokožka. Lebo takto vyzerá kozmetika budúcnosti.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Hypoglykémia je u diabetikov „bežná“, nepredvídateľná a potenciálne nebezpečná komplikácia inzulínovej liečby.

7 h

Nová verzia softvéru pre rodinu modelov ID prináša rýchlejšie nabíjanie, vyšší dojazd, vylepšenú navigáciu a veľa ďalších funkcií.

INZERCIA 19 h
Jiří Procházka.

Jiří Procházka, jeden z najlepších bojovníkov MMA súčasnosti, sa stal novým globálnym ambasádorom spoločnosti XTB.

16. máj
SkryťZatvoriť reklamu