Utorok, 17. máj, 2022 | Meniny má Gizela

Vieme prví: Tento muž obsadí na Vianoce celé Nové Nivy!

Je to až neuveriteľné, ale rozvoj bratislavského nového centra pritiahol do zóny Nové Nivy spoločnosť, ktorú by ste tu nečakali.

(Zdroj: HB Reavis)

Je to až neuveriteľné, ale rozvoj bratislavského nového centra pritiahol do zóny Nové Nivy spoločnosť, ktorú by ste tu nikdy nečakali. Po náročných vyjednávaniach si Nové Nivy za svoju centrálu vybral sám CEO jednej z najväčších spoločností na svete, ktorého pozná azda každý.

Detaily o jeho plánoch v centre Bratislavy nájdete tu.

Štvrť, ktorá rozhodla

Rozhodnutie opustiť rodné Laponsko a presunúť centrálu do stredu Európy sa nerodilo ľahko. Komplexnosť štvrte Nové Nivy však zavážila. Spoločnosť Santa Labs sa aj napriek svojej niekoľko storočnej histórii snaží kráčať s dobou.

"Poviem vám, som v tomto biznise už stovky rokov a museli sme sa prispôsobiť. Máme čím ďalej viacej prianí, ktoré musíme každoročne splniť, a naša práca musí byť efektívnejšia, flexibilnejšia a aj príjemnejšia pre mojich kolegov a pomocníkov. Preto Nové Nivy," vyjadril sa Santa Claus. Spomenul tiež, že kultúru práce a pohľad na svojich zamestnancov musel zmeniť aj on. "Well-being je témou aj u nás. Pred Vianocami sme všetci extrémne vyťažení a preto potrebujeme prostredie, ktoré nám umožní rozvíjať náš potenciál na maximum," dodal.

Dobrí susedia z Nových Nív

Spoločnosť podpísala zmluvu na presne definovaný čas. Santa Labs tak budú súčasťou Nových Nív výhradne počas Vianoc. Pridali sa tak k úspešným firmám, ktoré tu buď už sídlia, alebo rovnako tento rok objavili čaro miesta podporujúceho wellbeing a efektivitu.

Známemu poskytovateľovi pracovných priestorov, HB Reavis, sa tento rok podarilo prenajať 55-tisíc metrov štvorcových a zmluva so Santa Labs je čerešničkou na torte tohto balíka. Z exkluzívneho suseda sa tak môžu tešiť firmy ako Swiss Re, ale aj jedna z posledných noviniek – medzinárodná technologická spoločnosť, ktorá bude sídliť v projekte Nové Apollo po jeho dokončení.

V najvyššej budove na Slovensku – Nivy Tower, odkiaľ bude Santa dozerať na tohtoročné Vianoce, našla tento rok svoje sídlo aj globálna firma ThermoFischer Scientific, ale aj Danone, Krone, či Keyence. Poslednú menovanú nájdete aj v rebríčku Forbes TOP 100 najrýchlejšie rastúcich spoločností.

Zóna Nové Nivy taktiež privítala známy startup Dedoles a mnoho ďalších firiem, ktoré svoje miesto našli v coworkingu HubHub, ale aj vo flexibilných priestoroch Qubes, ktoré nájdete rovnako v Nivy Tower.

Čo všetko majú klienti HB Reavis na Nových Nivách k dispozícii? Pozrite si kompletný zoznam projektov a služieb, ktoré bude tento rok na Nových Nivách využívať aj Santa:

Zistite viac

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Hypoglykémia je u diabetikov „bežná“, nepredvídateľná a potenciálne nebezpečná komplikácia inzulínovej liečby.

8 h

Nová verzia softvéru pre rodinu modelov ID prináša rýchlejšie nabíjanie, vyšší dojazd, vylepšenú navigáciu a veľa ďalších funkcií.

INZERCIA 21 h
Jiří Procházka.

Jiří Procházka, jeden z najlepších bojovníkov MMA súčasnosti, sa stal novým globálnym ambasádorom spoločnosti XTB.

16. máj
SkryťZatvoriť reklamu