Utorok, 17. máj, 2022 | Meniny má Gizela

Najbezpečnejší spôsob, ako cestovať v roku 2022

Takto si na dovolenke skutočne mentálne oddýchnete. A ušetríte kopu peňazí.

Trend je jasný - doba cestovateľských obmedzení sa skončíla, svet sa otvára a vy si môžete užiť dovolenku už takmer vo všetkých krajinách sveta bez ohľadu na to, či ste alebo nie ste zaočkovaní. Reakcia krajín na pandémiu však priniesla množstvo formulárov, ktoré sa neustále menia, a zabudnutý formulár či nečakane pozitívny covid test vie poriadne skomplikovať cestu a vyprázdniť peňaženku.

100 % BUBO GARANCIA

Preto je práve dnes najlepší čas cestovať so skúsenou cestovnou kanceláriou. 100% BUBO garancia je všetko, čo v tomto období na cestu potrebujete. Dáva vám možnosť zrušiť cestu bez udania dôvodu 14 dní pred cestou, exkluzívna poistka vás chráni pre prípad pozitívneho testu tesne pred cestou a skúsenosti BUBO teamu vám zaručia, že nezabudnete na žiadny formulár.

Načítavam video...

BUBO už viac než 30 rokov organizuje cesty na všetky kontinenty a do všetkých krajín sveta. Skúsený profesionálny tím je vám k dispozícii 24 hodín a vie riešiť každú situáciu.

Ušetrite si hodiny pátrania po podmienkách vstupu, vypĺňania inojazyčných formulárov a stresu z výsledku covid testu. BUBO vybavuje všetky formality za vás a v prípade pozitívneho testu vám kvalitné poistenie uhradí prípadné storno. 100% BUBO garancia zahŕňa aj špičkovú lekársku starostlivosť, ak ochoriete na mieste. BUBO pre vás skutočne otvára svet a ponúka dokonalý mentálny oddych.

Dovolenka s BUBO je bezpečná investícia, v ktorej môžete iba získať.

NAJVYŠŠIE ZĽAVY ROKA NA 1888 TERMÍNOV

Vysnívanú dovolenku si teraz môžete rezervovať s najvyššími zľavami roka až 50 percent na 1888 termínov. Vyberte si cestu, ktorú môžete zrušiť do 14 dní pred odchodom bez udania dôvodu. A peniaze dostanete späť obratom aj v prípade, ak zájazd nebude možné zrealizovať.

100% BUBO garancia myslí skutočne na všetko, čo sa v dnešnom svete môže prihodiť, a ponúka vám tak dokonalý oddych v exotike. Očkovaní, neočkovaní - cestovanie je zdravé pre všetkých a robí ľudi šťastnými. Teraz je čas na mentálny oddych.

Vyberte si z 1888 akciových termínov svoju vysnívanú dovolenku so 100% BUBO garanciou na www.bubo.sk

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Hypoglykémia je u diabetikov „bežná“, nepredvídateľná a potenciálne nebezpečná komplikácia inzulínovej liečby.

8 h

Nová verzia softvéru pre rodinu modelov ID prináša rýchlejšie nabíjanie, vyšší dojazd, vylepšenú navigáciu a veľa ďalších funkcií.

INZERCIA 21 h
Jiří Procházka.

Jiří Procházka, jeden z najlepších bojovníkov MMA súčasnosti, sa stal novým globálnym ambasádorom spoločnosti XTB.

16. máj
SkryťZatvoriť reklamu