Utorok, 24. máj, 2022 | Meniny má Ela

1888 možností, ako si splniť svoj cestovateľský sen

Luxusné cestovateľské zážitky máte na dosah iba 3 dni

Snívate o exotickej dovolenke na nádhernej Kube, otvorených pláňach Masai Mara a divokom safari v Afrike alebo historickej ceste Egyptom s tými najkrajšími pohľadmi na pyramídy z balóna? Cestovná kancelária BUBO otvára svet a teraz máte 3 dni šancu splniť si svoje najbláznivejšie dovolenkové sny s najvyššími zľavami v strednej Európe!

Načítavam video...

BUBO loví zážitky po celom svete a splní očakávania aj tým najnáročnejším klientom.

Prejdite sa v mačkách po najkrajšom ľadovci Argentíny, skočte z najvyššej veže južnej pologuli na Novom Zélande alebo strávte deň v spoločnosti horských goríl v Rwande. “Cestovanie je zdravé, zbližuje ľudí a robí ich šťastnými” tvrdí BUBO a ako prvá cestovná kancelária na Slovensku otvára svet s až 50% zľavami na 1888 termínov zájazdov na rok 2022. Vybrať si môžete zo skutočne širokej ponuky.

“Už 30 rokov pripravujeme zážitky pre najšikovnejších a najusilovnejších ľudí, ktorí tvrdo pracujú. Na našich cestách sa stretávajú ľudia s podobným prístupom k životu. Svojich klientov považujeme za elitu.”

V dnešnej dobe sa ešte viac oplatí cestovať so skúsenou cestovnou kanceláriou. So 100% BUBO garanciou nič neohrozí vašu spokojnosť a mentálny oddych. Môžete obletieť Austráliu, ochutnávať luxusné gurmánske špeciality v Peru, stáť na najvzdialenejšom bode od stredu zeme v Ekvádore alebo navštíviť všetkých sedem novodobých divov sveta na jedinečnej ceste okolo sveta.

Ak si neviete vybrať ten pravý cestovateľský zážitok, na www.bubo.sk sa určite inšpirujete.

Načítavam video...

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Či už si chcete pripraviť rýchle občerstvenie alebo zásobiť špajzu, sušička potravín je užitočným pomocníkom v každej kuchyni.

INZERCIA 7 h

Diabetes mellitus je chronické ochorenie, ktoré patrí do skupiny tzv. civilizačných ochorení.

INZERCIA 8 h

Bežný hluk na školskej hodine je na úrovni zvuku vysávača, dá sa to však riešiť. Do júla môžu školy dostať dotáciu až 400 000 eur.

9 h
SkryťZatvoriť reklamu