Sobota, 28. máj, 2022 | Meniny má Viliam

Zaregistruj svoj elektrokotol a vyhraj tepelné čerpadlo

Neváhaj a zapoj sa do súťaže o ekologické zariadenie! Poponáhľaj sa, táto súťaž trvá od 1. 4. 2022 do 10. 5. 2022.

(Zdroj: Vaillant)

Neváhaj a zapoj sa do súťaže o ekologické zariadenie! Zaregistruj svoj elektrokotol Protherm a vyhraj najmodernejšie tepelné čerpadlo alebo jeden zo 100 nabíjacích multikáblov pre mobilný telefón. Poponáhľaj sa, táto súťaž trvá od 1. 4. 2022 do 10. 5. 2022.

Súťažiť môže každý zákazník značky Protherm, ktorý má vo svojom dome (alebo na adrese blízkeho rodinného príslušníka) namontovaný elektrický kotol značky Protherm. Počas trvania tejto súťaže je potrebné zaregistrovať tento elektrokotol – vyplnením kontaktného formulára na webovej stránke www.protherm.sk.

Aká je výhra?

Hlavnou cenou je najpredávanejšie tepelné čerpadlo značky Protherm s názvom GeniaAir Mono vzduch/voda (s výkonom 7 kW) v hodnote 7 200 Eur. Toto zariadenie je ideálne pre novostavby aj renovácie vykurovania v rodinných domoch. V hre je aj 100 nabíjacích multikáblov na telefón.

Ako súťažiť?

V registračnom formulári na webovej stránke zadáš svoje meno, priezvisko, adresu a telefónne číslo. Pri registrácii je potrebné uviesť výrobné číslo (Serial-Nr) elektrokotla značky Protherm, ktoré je jednoznačným identifikátorom zariadenia. Väčšinou býva umiestnené na spodnej strane kotla.

Ohľaduplné k prírode

Tepelné čerpadlá značky Protherm sú šetrné k prírode. Využívajú až 75 % energie z obnoviteľných zdrojov, teda z energie zo vzduchu. Tieto technológie budúcnosti sú tu pre všetkých, nielen pre ekologických nadšencov. Šetria náklady na vykurovanie a zároveň znižujú uhlíkovú stopu. Také je aj monoblokové tepelné čerpadlo GeniaAir Mono vzduch/voda. V domácnosti zabezpečí tepelnú pohodu, teplú vodu aj chladenie. Dokáže znížiť účty za energiu, a to aj vďaka inovácii, ktorou je prírodné ekologické chladivo R290, ktoré je maximálne ohľaduplné k životnému prostrediu. Montáž tejto technológie je jednoduchá, tím dvoch montážnikov ju väčšinou zvládne za jeden deň. Inštalácia tepelného čerpadla a ďalšie príslušenstvo však nie sú súčasťou výhry. Výherca si na montáž a uvedenie do prevádzky môže vybrať zmluvného partnera zo siete partnerov značky Protherm zo svojho okolia a podľa vlastných preferencií. Cena za montáž a dodatočné príslušenstvo sa riadi cenníkom vybraného dodávateľa. Celé znenie pravidiel súťaže nájdeš v Štatúte súťaže.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Túžite po obuvi, ktorá bude pohodlná na bežné nosenie do mesta, ale aj do práce? V tom prípade ste tu správne!

INZERCIA 42m

Agresívne brzdenie a spôsobenie dopravnej nehody - čí je to vina? Bez palubnej kamery to nedokážete, ako na tomto zázname!

7 h

Ako zvoliť ten správny model a čo by mal alebo nemal smartfón pre deti spĺňať

10 h
SkryťZatvoriť reklamu