Sobota, 21. máj, 2022 | Meniny má Zina

Prestížnu cena Hall of Fame 2022 Awards získal HERRYS

Ocenenie ktoré je vyvrcholením CIJ Awards, poputuje tento rok v kategórii Best Local Real Estate Agency po 1. krát na Slovensko.

HERRYS Best Local Real Estate Agency in CEEHERRYS Best Local Real Estate Agency in CEE

Najväčšia bratislavská realitná kancelária si cenu Best of the Best v regióne strednej a východnej Európy odniesla vďaka svojmu profesionálnemu prístupu a bohatým skúsenostiam.

RK HERRYS zabodovala na siedmom ročníku prestížnych ocenení Hall of Fame, ktoré sa vo štvrtok 21.4. odovzdávali v Prahe. Etablovaná realitná kancelária si odniesla cenu za Najlepšiu lokálnu realitnú kanceláriu (Best Local Real Estate Agency) ako prvá na Slovensku. O cenu sa pritom uchádzali realitné kancelárie z Čiech, Maďarska, Poľska, Rumunska, Slovenska a Srbska. RK HERRYS tak obhájila svoje postavenie lídra na realitnom trhu, na ktorom pôsobia viac ako 10 rokov. V ich portfóliu nájdete okrem bytov na sekundárnom trhu aj väčšie developerské projekty, ako napríklad lukratívny Metropolis v novom downtowne v Bratislave.

„Veľká vďaka patrí celému tímu HERRYS, ktorí poskytuje našim klientom ten najlepší servis. Sú to mimoriadne šikovní ľudia s obrovským nasadením, vďaka čomu vieme aj na dynamickom realitnom trhu čeliť neľahkým situáciám, a vždy pomôcť či už s predajom a kúpou nehnuteľnosti, alebo prenájmom. Toto ocenenie vnímame ako pochvalu za našu prácu, no zároveň je pre nás záväzkom do budúcich období,“ hovorí Filip Žoldák, zakladajúci partner HERRYS. „Vážime si prejavenú dôveru zo strany organizátorov Hall of fame. Veľké ďakujem patrí našim obchodných partnerov, s ktorými máme možnosť spolupracovať na výnimočných projektoch.“

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

INZERCIA 20. máj

Gestačný diabetes mellitus (GDM) patrí k závažným metabolickým poruchám počas tehotenstva.

20. máj

Tu si prečítate všetky ocenené články.

INZERCIA 20. máj
SkryťZatvoriť reklamu