Pondelok, 30. január, 2023 | Meniny má Ema

Blíži sa najväčšia investičná konferencia roku 2022

Aký bude program a na koho sa môžete tešiť?

Spoločnosť XTB vás po roku pozýva na svoju tradičnú investičnú konferenciu. Celé podujatie sa bude konať online a vystúpi na ňom množstvo zaujímavých rečníkov a odborníkov z odvetvia. Hlavnou témou bude hľadanie nových investičných príležitostí v čase globálnej recesie a rastúcej inflácie. Konferencia sa uskutoční túto sobotu 26. novembra 2022.

Veľkosť a význam každej konferencie určujú jej hostia. XTB sa podarilo pozvať špičkových investorov, obchodníkov, analytikov a ekonómov na prednášky a panelové diskusie. Mnohí z nich sú známi z najúspešnejších bánk, iných spoločností alebo z médií, kde sa pravidelne objavujú. Tešiť sa môžete najmä na Michala Stupavského, Dominika Stroukala, Annu Píchovú či diskusiu Daniela Gladiša s Jaroslavom Brychtom a mnohých ďalších. Zo Slovenska prisľúbili účasť Ronald Ižip a Juraj Karpiš.

V diskusiách sa logicky nemožno vyhnúť témam o inflácii alebo globálnej recesii, ktoré verejnosťou aktuálne rezonujú. Budeme však môcť diskutovať aj o menovej politike alebo geopolitike. Nemôžeme vynechať ani konkrétne investičné tipy, postupy a stratégie. Tešíme sa na Vás v sobotu na kanáli YouTube spoločnosti XTB od 13:00. Vysielanie bude neverejné a vyžaduje sa prihlásenie.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Napriek tomu, že na Slovensku máme kvalitnú vodu z vodovodu, mnohí si kupujú tú balenú. Spočítajte si, koľko za ňu zaplatíte!

8 h

Chcete schudnúť, no to počítanie kalórií je oveľa ťažšie, než cvičenie? Tak sa netrápte a nechajte to na inteligentnú váhu Sencor!

8 h

Bezplatné poradenstvo „Žiť energiou“ je v januári dostupné v každom krajskom meste.

INZERCIA 10 h
SkryťZatvoriť reklamu