Gorila horská ušla v Bratislave pri prevoze do ZOO

Bratislava. Užasnutí boli dvaja mladíci, keď pri poruche svojho auta v blízkosti Mlynskej Doliny zbadali chlpaté zviera, ktoré sa voľne ponevieralo po trávniku pri budovách internátov v Bratislave. Vysvitlo, že zviera, ktoré voľne pobehuje po Bratislave je Gorila horská, ktorá ušla počas transportu do ZOO v Nemeckej republike.

Zamestnancom ZOO ušla gorila na benzínovej pumpe, keď si dávali prestávku. Pravdepodobne sa gorile podarilo vylomiť zámok a ušla do najbližšej zalesnenej lokality. Gorila voľne behala po Bratislave asi 6 hodín, kým sa miesto, na ktorom sa nachádzala, nepodarilo dvom mladíkom odhaliť. S nasadením vlastných životov nakrútili exkluzívne zábery gorily na mobilný telefón.

Video voľne pobehujúcej gorily v blízkosti bratislavských internátov si môžete pozrieť TU .

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.