Streda, 25. november, 2020 | Meniny má KatarínaKrížovkyKrížovky

Gorila horská ušla v Bratislave pri prevoze do ZOO

Bratislava. Užasnutí boli dvaja mladíci, keď pri poruche svojho auta v blízkosti Mlynskej Doliny zbadali chlpaté zviera, ktoré sa voľne ponevieralo po trávniku pri budovách internátov v Bratislave. Vysvitlo, že zviera, ktoré voľne pobehuje po Bratislave je Gorila horská, ktorá ušla počas transportu do ZOO v Nemeckej republike.

Zamestnancom ZOO ušla gorila na benzínovej pumpe, keď si dávali prestávku. Pravdepodobne sa gorile podarilo vylomiť zámok a ušla do najbližšej zalesnenej lokality. Gorila voľne behala po Bratislave asi 6 hodín, kým sa miesto, na ktorom sa nachádzala, nepodarilo dvom mladíkom odhaliť. S nasadením vlastných životov nakrútili exkluzívne zábery gorily na mobilný telefón.

Video voľne pobehujúcej gorily v blízkosti bratislavských internátov si môžete pozrieť TU .

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Slovenská firma reformuje tradičné multimiliardové odvetvie

Rastie v stovkách percent ročne.

V mlieku už nie sme sebestační. Čo sa musí zmeniť?

Kedysi sme mlieko vyvážali, teraz je to naopak.

OFFICE ROKA 2020 poukáže na transformáciu pracovného prostredia

Pracujete v inšpiratívnom office? Prihláste ho do súťaže OFFICE ROKA 2020!