Gorila horská ušla v Bratislave pri prevoze do ZOO

Bratislava. Užasnutí boli dvaja mladíci, keď pri poruche svojho auta v blízkosti Mlynskej Doliny zbadali chlpaté zviera, ktoré sa voľne ponevieralo po trávniku pri budovách internátov v Bratislave. Vysvitlo, že zviera, ktoré voľne pobehuje po Bratislave je Gorila horská, ktorá ušla počas transportu do ZOO v Nemeckej republike.

Zamestnancom ZOO ušla gorila na benzínovej pumpe, keď si dávali prestávku. Pravdepodobne sa gorile podarilo vylomiť zámok a ušla do najbližšej zalesnenej lokality. Gorila voľne behala po Bratislave asi 6 hodín, kým sa miesto, na ktorom sa nachádzala, nepodarilo dvom mladíkom odhaliť. S nasadením vlastných životov nakrútili exkluzívne zábery gorily na mobilný telefón.

Video voľne pobehujúcej gorily v blízkosti bratislavských internátov si môžete pozrieť TU .

Bratislava dostane o rok nový mestský bulvár

Hlavné mesto SR Bratislava spolu s investorom HB Reavis pokračuje v revitalizácii ulice Mlynské nivy.

DEXIS SLOVAKIA má nového generálneho riaditeľa

Po zlúčení DELUX a SLS-TECHNACO, kde sa právnym nástupcom stala firma DEXIS SLOVAKIA, dochádza k výmene na strategickej pozícii.

Vianoce a Silvester v teple: Pätnásť tipov, kam sa vybrať

Strávte hlavné sviatky roka netradične - namiesto zimy si oddýchnite v exotike.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018