Gorila horská ušla v Bratislave pri prevoze do ZOO

Bratislava. Užasnutí boli dvaja mladíci, keď pri poruche svojho auta v blízkosti Mlynskej Doliny zbadali chlpaté zviera, ktoré sa voľne ponevieralo po trávniku pri budovách internátov v Bratislave. Vysvitlo, že zviera, ktoré voľne pobehuje po Bratislave je Gorila horská, ktorá ušla počas transportu do ZOO v Nemeckej republike.

Zamestnancom ZOO ušla gorila na benzínovej pumpe, keď si dávali prestávku. Pravdepodobne sa gorile podarilo vylomiť zámok a ušla do najbližšej zalesnenej lokality. Gorila voľne behala po Bratislave asi 6 hodín, kým sa miesto, na ktorom sa nachádzala, nepodarilo dvom mladíkom odhaliť. S nasadením vlastných životov nakrútili exkluzívne zábery gorily na mobilný telefón.

Video voľne pobehujúcej gorily v blízkosti bratislavských internátov si môžete pozrieť TU .

Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.