Gorila horská ušla v Bratislave pri prevoze do ZOO

Bratislava. Užasnutí boli dvaja mladíci, keď pri poruche svojho auta v blízkosti Mlynskej Doliny zbadali chlpaté zviera, ktoré sa voľne ponevieralo po trávniku pri budovách internátov v Bratislave. Vysvitlo, že zviera, ktoré voľne pobehuje po Bratislave je Gorila horská, ktorá ušla počas transportu do ZOO v Nemeckej republike.

Zamestnancom ZOO ušla gorila na benzínovej pumpe, keď si dávali prestávku. Pravdepodobne sa gorile podarilo vylomiť zámok a ušla do najbližšej zalesnenej lokality. Gorila voľne behala po Bratislave asi 6 hodín, kým sa miesto, na ktorom sa nachádzala, nepodarilo dvom mladíkom odhaliť. S nasadením vlastných životov nakrútili exkluzívne zábery gorily na mobilný telefón.

Video voľne pobehujúcej gorily v blízkosti bratislavských internátov si môžete pozrieť TU .

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.