Vieme, ako získať telefón za euro

Dnes vám poradíme, ako sa vám môžu peniaze zaplatené na faktúrach zúročiť. A rovnako sme pre vás zisťovali, ako môžete získať mobil už za euro bez toho, aby ste sa museli zmluvne viazať.

Dnes vám poradíme, ako sa vám môžu peniaze zaplatené na faktúrach zúročiť. A rovnako sme pre vás zisťovali, ako môžete získať mobil už za euro bez toho, aby ste sa museli zmluvne viazať.

Ak aj vy patríte medzi tých, ktorí preferujú telefonovanie bez záväzkov, máte šancu získať späť časť z toho, čo ste doteraz pretelefonovali. To, čo ste zaplatili na faktúre, sa vám môže po novom vrátiť v podobe nového telefónu. Zabijete tak hneď dve muchy jednou ranou – využijete nemalú zľavu, ktorá vás nič nestojí a už konečne vymeníte svoj starý, opotrebovaný mobil za nový model podľa vašich predstáv.

S touto novinkou prišiel Orange. Ak telefonujete cez tohto operátora a ste už niekoľko mesiacov či rokov mimo záväzku, spočítajte si na faktúrach, koľko ste za toto obdobie prevolali. Podľa tejto sumy si už môžete zobrať niektorý z kvalitných dotovaných telefónov za výhodnú cenu už od jedného eura. Platí, že čím vyšší súčet faktúr ste nazbierali, tým lepšie telefóny a za lepšie ceny si môžete zobrať. Ide o skutočne revolučnú zmenu, ktorou Orange ako prvý odteraz natrvalo sprístupňuje dotované telefóny úplne každému.

Ak máte v pláne aj naďalej si užívať neviazanosť, môžete si vybrať jeden z ôsmich dotovaných modelov Nokia. Ak však máte vysnívaný nejaký iný model s príjemnou zľavou, odporúčame vám podpísať dodatok k zmluve a dostanete zľavu naviac z klasickej akciovej ceny telefónov. V tomto prípade máte šancu získať ktorýkoľvek telefón za bezkonkurenčnú cenu.

Nech už sa rozhodnete akokoľvek, môžete si byť istý, že tento nový benefit vás nebude nič stáť. Jednoducho, peniaze, ktoré ste kedysi zaplatili, sa vám teraz vrátia späť v podobe mobilu podľa vašich predstáv. Viac o novom princípe predaja telefónov sa dozviete na www.orange.sk.

b.jpg

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.