Vieme, ako získať telefón za euro

Dnes vám poradíme, ako sa vám môžu peniaze zaplatené na faktúrach zúročiť. A rovnako sme pre vás zisťovali, ako môžete získať mobil už za euro bez toho, aby ste sa museli zmluvne viazať.

Dnes vám poradíme, ako sa vám môžu peniaze zaplatené na faktúrach zúročiť. A rovnako sme pre vás zisťovali, ako môžete získať mobil už za euro bez toho, aby ste sa museli zmluvne viazať.

Ak aj vy patríte medzi tých, ktorí preferujú telefonovanie bez záväzkov, máte šancu získať späť časť z toho, čo ste doteraz pretelefonovali. To, čo ste zaplatili na faktúre, sa vám môže po novom vrátiť v podobe nového telefónu. Zabijete tak hneď dve muchy jednou ranou – využijete nemalú zľavu, ktorá vás nič nestojí a už konečne vymeníte svoj starý, opotrebovaný mobil za nový model podľa vašich predstáv.

S touto novinkou prišiel Orange. Ak telefonujete cez tohto operátora a ste už niekoľko mesiacov či rokov mimo záväzku, spočítajte si na faktúrach, koľko ste za toto obdobie prevolali. Podľa tejto sumy si už môžete zobrať niektorý z kvalitných dotovaných telefónov za výhodnú cenu už od jedného eura. Platí, že čím vyšší súčet faktúr ste nazbierali, tým lepšie telefóny a za lepšie ceny si môžete zobrať. Ide o skutočne revolučnú zmenu, ktorou Orange ako prvý odteraz natrvalo sprístupňuje dotované telefóny úplne každému.

Ak máte v pláne aj naďalej si užívať neviazanosť, môžete si vybrať jeden z ôsmich dotovaných modelov Nokia. Ak však máte vysnívaný nejaký iný model s príjemnou zľavou, odporúčame vám podpísať dodatok k zmluve a dostanete zľavu naviac z klasickej akciovej ceny telefónov. V tomto prípade máte šancu získať ktorýkoľvek telefón za bezkonkurenčnú cenu.

Nech už sa rozhodnete akokoľvek, môžete si byť istý, že tento nový benefit vás nebude nič stáť. Jednoducho, peniaze, ktoré ste kedysi zaplatili, sa vám teraz vrátia späť v podobe mobilu podľa vašich predstáv. Viac o novom princípe predaja telefónov sa dozviete na www.orange.sk.

b.jpg

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.