Piatok, 12. august, 2022 | Meniny má Darina

More dovoleniek online, výhodné last minute ponuky

Na stránkach dovolenky.sme.sk je od júna k dispozícii rezervačný systém ponúkajúci dovolenkové pobyty i ubytovanie zo širokej ponuky destinácií, vrátane last minute.

Na stránkach dovolenky.sme.sk je od júna k dispozícii rezervačný systém ponúkajúci dovolenkové pobyty i ubytovanie zo širokej ponuky destinácií vrátane last minute.

Službu poskytuje zmluvný partner vydavateľstva Petit Press, a.s. - cestovná kancelária VIP Travel, ktorá plne zabezpečuje aj prevádzku tejto komerčnej stránky.

Rezervačný systém dovolenky.sme.sk poskytuje možnosť vyhľadávať a online rezervovať dovolenkové pobyty s odletom z Viedne a nemeckých miest, či samostatné ubytovanie na celom svete zo širokej ponuky dovolenkových destinácií v Európe a vo vzdialených exotických krajinách od najväčších rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií.

Služba si kladie za cieľ osloviť záujemcov o cestovanie svojou jednoduchosťou, prehľadnosťou, pohodlím pri vyhľadávaní a rezervácii vhodnej dovolenkovej destinácie s porovnaním cien, spoľahlivosťou a garanciou poskytovanou renomovanými značkami zahraničných cestovných kancelárií (viac ako 15 miliónov voľných termínov a ubytovacích kapacít).

Pre klientov je pripravená aj ponuka last minute dovoleniek s cenami výhodnejšími ako cez slovenské cestovné kancelárie.

V rámci projektu dovolenky.sme.sk spolupracuje Petit Press, a.s. s cestovnou kanceláriou VIP Travel, ktorá sa okrem iného špecializuje na netradičné cesty a dovolenky na mieru. V prípade, že v novom rezervačnom systéme nenájdete svoj vysnívaný dovolenkový cieľ, neváhajte obrátiť sa so svojimi požiadavkami na kontaktný email info@viptravel.sk a zamestnanci VIP Travel Vám radi pomôžu.

Vyskúšajte dovolenky.sme.sk !

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Za architektonickým unikátom Apúlie cestujte do mestečka Alberobello.

INZERCIA 2 h

Západoslovenská distribučná prinavráti koridoru pod VVN vedení v Pečnianskom lese prírodný charakter

INZERCIA 17 h

Aký je rozdiel medzi palivami na čerpacích staniciach a tými, ktoré poháňajú monoposty F1?

17 h
SkryťZatvoriť reklamu