Štvrtok, 17. október, 2019 | Meniny má Hedviga

More dovoleniek online, výhodné last minute ponuky

Na stránkach dovolenky.sme.sk je od júna k dispozícii rezervačný systém ponúkajúci dovolenkové pobyty i ubytovanie zo širokej ponuky destinácií, vrátane last minute.

Na stránkach dovolenky.sme.sk je od júna k dispozícii rezervačný systém ponúkajúci dovolenkové pobyty i ubytovanie zo širokej ponuky destinácií vrátane last minute.

Službu poskytuje zmluvný partner vydavateľstva Petit Press, a.s. - cestovná kancelária VIP Travel, ktorá plne zabezpečuje aj prevádzku tejto komerčnej stránky.

Rezervačný systém dovolenky.sme.sk poskytuje možnosť vyhľadávať a online rezervovať dovolenkové pobyty s odletom z Viedne a nemeckých miest, či samostatné ubytovanie na celom svete zo širokej ponuky dovolenkových destinácií v Európe a vo vzdialených exotických krajinách od najväčších rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií.

Služba si kladie za cieľ osloviť záujemcov o cestovanie svojou jednoduchosťou, prehľadnosťou, pohodlím pri vyhľadávaní a rezervácii vhodnej dovolenkovej destinácie s porovnaním cien, spoľahlivosťou a garanciou poskytovanou renomovanými značkami zahraničných cestovných kancelárií (viac ako 15 miliónov voľných termínov a ubytovacích kapacít).

Pre klientov je pripravená aj ponuka last minute dovoleniek s cenami výhodnejšími ako cez slovenské cestovné kancelárie.

V rámci projektu dovolenky.sme.sk spolupracuje Petit Press, a.s. s cestovnou kanceláriou VIP Travel, ktorá sa okrem iného špecializuje na netradičné cesty a dovolenky na mieru. V prípade, že v novom rezervačnom systéme nenájdete svoj vysnívaný dovolenkový cieľ, neváhajte obrátiť sa so svojimi požiadavkami na kontaktný email info@viptravel.sk a zamestnanci VIP Travel Vám radi pomôžu.

Vyskúšajte dovolenky.sme.sk !

Prečo Lukáš chodí po tridsiatke ešte stále na strednú školu

Lukáš Ľalík žije v Hriňovej a je známy rezbár. Má aj normálnu prácu a začal chodiť na strednú školu. Tam sú z neho nadšení.

Udržateľné úspešné podnikanie na Slovensku a v Bulharsku

Univerzita národného a svetového hospodárstva v Sofii v spolupráci s EU v Bratislave zorganizovali medzinárodnú konferenciu.

Slováci sú chlebovým národom

Slováci sú chlebovým národom a až dve tretiny z nás jedia na raňajky chlieb a pečivo.