„Návod“ na dovolenku bez starostí

Kto by nechcel prežiť príjemnú dovolenku? Bez starostí a bez toho, že by musel riešiť napr. problém s pokazeným autom, väčším či menším zranením, meškajúcou batožinou či ukradnutým fotoaparátom? A to je len malý zlomok z komplikácií, ktoré môžu vzniknúť počas vašej vytúženej a dlho plánovanej dovolenky.

Ak im chcete predísť, uzatvorte si cestovné poistenie. K základnému poisteniu liečebných nákladov je v súčasnosti možné uzatvoriť si aj rôzne druhy pripoistení. Napr. úrazové pripoistenie vám pomôže v prípade zranení a nákladov s nimi súvisiacich, pripoistenie zodpovednosti za škodu na zdraví a majetku pri poistných udalostiach, kedy nechtiac spôsobíte škodu druhej osobe.

Na cestovné poistenie sa možno spoľahnúť i v situáciách, v ktorých Európsky preukaz zdravotného poistenia (EPZP) nepomôže. Cestovné poistenie na rozdiel od EPZP totiž zaručuje pokrytie všetkých výdavkov súvisiacich so zdravotným ošetrením, a to i v krajinách, ktoré patria medzi tradičné dovolenkové destinácie Slovákov - Chorvátsko, Turecko, Egypt či Tunisko. Naviac, výhodou cestovného poistenia je aj možnosť zabezpečiť sa pred prípadnými komplikáciami nielen vo všetkých krajinách Európy, ale aj v krajinách po celom svete.

Uzatvoriť cestovné poistenie sa dá v súčasnosti veľmi rýchlo, jednoducho a výhodne – stačí pripojenie na internet, a to z akéhokoľvek miesta a prostredníctvom webstránky ČSOB ho získate s 30 % cenovou zľavou. Práve internet predstavuje v súčasnosti jeden z najvyužívanejších spôsobov uzatvorenia cestovného poistenia. Rovnako výhodne si môžete cestovné poistenie uzavrieť aj telefonicky na linke 0850 111 303.

Tip pre vás: Ak počas roka cestujete častejšie, odporúčame uzatvoriť si celoročné cestovné poistenie k platobnej karte vydanej v ČSOB. Zabezpečí poistnú ochranu tak pre jednotlivca, ako aj pre celé rodiny bez obmedzenia počtu detí.

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.