Piatok, 23. august, 2019 | Meniny má Filip

Zimná obuv Adidas – nové modely so zľavami

Na túto zimu naskladnil obchod Shooos.sk nové modely zimnej obuvi Adidas. Okrem dobre vyzerajúcich a predávajúcich sa zimných topánok Adidas Snowtrail CP, Adidas Holtanna či Adidas Jake Blauvelt. Prednedávnom pribudli do eshopu zimná obuv Adidas Winter Hiker Speed a zimná obuv Adidas Eiscol Mid. Je z čoho si vyberať: kompletná ponuka zimnej obuvi pre pánov.

Tento rok sa zimná obuv Adidas vydarila.

Pestrá ponuka kvalitnej obuvi s membránou, nešmykľavou podrážkou a s rôznymi variantami stojí do cca 100 eur. Takéto ceny v porovnateľnej kvalite pri ostatných značkách nenájdete. Zimné topánky sú zateplené a dizajnovo prepracované. Pozrite sa na obrázok vpravo, kde je výber z tohtoročnej zimnej kolekcie.

Promo Adidasu na svahoch

Firma Adidas sa zamerala aj na propagáciu tohtoročných modelov. Obuv Jake Blauvelt získala názov po profesionálnom snowboarderovi – Jake Blauveltovi, ktorý celú vlaňajšiu zimu topánky testoval. Adidas tak má vo svojej ponuke otestované boty od profi ridera, ktoré napriek svojmu retro dizajnu obstoja aj v ťažších podmienkach.

Ostatné topánky, ktoré osviežia tohtoročnú zimu nie sú profiridermi podporované ťaháky, ale o to viac sa zdajú byť funkčné. Dôležitým detailom je ich, v priemere o 30-50 eur, nižšia cena. Kvalitné zimné topánky Adidas takto získate za skoro 90 eur.

Last minute tipy: Top ponuky na koniec leta

Nestihli ste ešte dovolenku? Vyberajte si z lákavých ponúk na konci sezóny.

Mimoriadny úspech na medzinárodnej súťaži v Číne

Slovenská technická univerzita v Bratislave opäť dokázala, že vie konkurovať univerzitám na svetovej úrovni.

Zaspomínajte si na detstvo s tradičnými pochúťkami

Podľa psychológov patria spomienky na jedlo medzi tie najsilnejšie.