V preklade je rovnako ako v obchode dôležité dodržať slovo!

Už 10 rokov poskytuje spoločnosť ASAP-translation.com prekladateľské a tlmočnícke služby v takmer 100 jazykových kombináciách.

1. januára 2013 ubehlo 10 rokov od založenia prekladateľskej kancelárie ASAP-translation.com.

Čo myslíte, koľko slov preloží ročne naša kancelária?

ASAP-translation.com v číslach v roku 2012:

• počet preložených slov pribl. 6 000 000
  • počet jazykových kombinácií 86
  • počet zákazníkov 352
  • počet projektov 5339

Čím si získavame zákazníkov?

V duchu nášho názvu ASAP, ktorý znamená „čo najskôr, ako sa dá“ (As Soon As Possible) poskytujeme služby expresne, ale nesľubujeme nemožné. Preto naše preklady patria na trhu k najrýchlejším za súčasného dodržania vysokej kvality. Ak vám niekto sľúbi 35 normovaných strán za deň s použitím jediného prekladateľa, je potrebné brať to s veľkou rezervou.

Veľkou výhodou pre našich klientov je, že nás môžu kontaktovať prakticky nepretržite na našej zákazníckej linke 0908-790-586. Výber dodávateľov sa prejavuje nielen v kvalite ich prekladov, ale aj v ich flexibilite a lojalite. Veľa firiem hľadá dodávateľov len na základe ceny a nemyslia na ostatné, nemenej dôležité atribúty ako napr. informačná bezpečnosť. K obsahu dokumentov sa správame veľmi opatrne. Vysokú úroveň zabezpečenia dosahujeme aj použitím kryptovacieho softvéru, ktorý chráni dáta pre prípad ich odcudzenia. Na preklad vysoko citlivých údajov používame interných prekladateľov, a takto zabezpečíme, že vaše informácie neskončia v útrobách neplatených e-mailov a dátových schránok. Preklady doručujeme prostredníctvom platených chránených systémov prevádzkovaných profesionálmi z danej oblasti.

Cenu a kvalitu dodržiavame aj využitím softvéru, ktorý podporuje prekladateľov a korektorov v použití vždy správneho výrazu, a to v celom texte pri všetkých prekladoch. Toto sledujeme pre každého zákazníka zvlášť, nakoľko v každej firme sa vyskytuje určitý žargón.

Vieme, aké je pre našich zákazníkov dôležité dodržať slovo!

V súčasnosti ponúkame pri príležitosti 10. výročia založenia 10 % zľavu (podmienky zľavy nájdete na http://www.prelozime.sk).

Míľniky:

1997 – 2003           Preklady formou dohody o vykonaní práce

2003                      Založenie živnosti ASAP-languages

2005                      Transformácia na ASAP-tranlation.com, s.r.o.

2006                      ASAP-translation.com, s.r.o. zakladajúci člen Asociácie prekladateľských spoločností Slovenska ATCSK

2007                      K. Absolonová získala ocenenie Vynikajúca podnikateľka Slovenska

2007                      Otvorenie pobočky ASAP-translation.CZ, s.r.o. v Česku

2007 - 2009            J. Absolon sa stal prezidentom ATCSK

2012                      Kancelárske priestory v Bratislave

v texte-r128.jpg

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.