Zákazníkov v novom autosalóne rozmaznajú

Martinská spoločnosť Galimex si minulý štvrtok zaknihovala ďalší veľký deň. V Žiline otvorila nový autosalón značky Volkswagen.

ŽILINA. Značka Volkswagen je v trhovom podiele na Slovensku  už dlhodobo na druhej priečke, v žilinskom regióne sa áut tejto značky po Bratislave predáva najviac. Rozhodnutie vybudovať v krajskom meste nový autosalón, ktorý by na európskej úrovni poskytoval predajné a popredajné služby pre túto značku, bolo logické. V Galimexe padlo  už zhruba pred šiestimi rokmi, no v tom čase sa koncern rozhodoval  pre nový koncept autosalónov VW, ktorý mal zohľadňovať moderné požiadavky na služby predaja a servisu automobilov, realizácia sa preto odsunula.

Žilinský autosalón na Rosinskej ulici, ktorý otvorili pre klientov v minulom týždni, ich už zohľadňuje v celej šírke. „Je najkrajší na Slovensku, dovolím si tvrdiť, že aj v Európe, klienti tu nájdu  širokú ponuku vozidiel z portfólia značky Volkswagen a kvalitné služby,“ povedal  Roman Bujna,  generálny riaditeľ Porsche Slovakia, importéra vozidiel Audi a Volkswagen.  Počas otváracieho príhovoru riaditeľ spoločnosti Galimex Peter Uhrík poďakoval  za odvedenú prácu architektovi Alexandrovi Kobanovi z Martina, ktorý stavbu projektoval, a Jaroslavovi Marekovi zo žilinskej firme BauM SK, ktorá ju realizovala.

Autosalón má rozlohu viac ako 600 metrov štvorcových, zmestí sa do neho naraz až 14 vozidiel. V interiéri sú samostatné pracoviská pre predajcov nových osobných aj úžitkových vozidiel VW, pracoviská pre servisných predajcov, predajňa dielcov a príslušenstva, aktívny príjem vozidiel do servisu, samostatnú odovzdávaciu miestnosť pri predaji nových vozidiel, oddychovú zónu pre zákazníkov a kaviareň. Zákazníci ocenia aj podzemnú garáž so vstupom priamo na servisný príjem.

Podobná rekonštrukcia autosalónu značky Volkswagen sa pripravuje aj na Sučianskej ulici v Martine.

Nevymením peniaze Humenčanov za hodnotenie jednej mimovládky

Problém mám iba s tendenčnosťou týchto hodnotení.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.