Zákazníkov v novom autosalóne rozmaznajú

Martinská spoločnosť Galimex si minulý štvrtok zaknihovala ďalší veľký deň. V Žiline otvorila nový autosalón značky Volkswagen.

ŽILINA. Značka Volkswagen je v trhovom podiele na Slovensku  už dlhodobo na druhej priečke, v žilinskom regióne sa áut tejto značky po Bratislave predáva najviac. Rozhodnutie vybudovať v krajskom meste nový autosalón, ktorý by na európskej úrovni poskytoval predajné a popredajné služby pre túto značku, bolo logické. V Galimexe padlo  už zhruba pred šiestimi rokmi, no v tom čase sa koncern rozhodoval  pre nový koncept autosalónov VW, ktorý mal zohľadňovať moderné požiadavky na služby predaja a servisu automobilov, realizácia sa preto odsunula.

Žilinský autosalón na Rosinskej ulici, ktorý otvorili pre klientov v minulom týždni, ich už zohľadňuje v celej šírke. „Je najkrajší na Slovensku, dovolím si tvrdiť, že aj v Európe, klienti tu nájdu  širokú ponuku vozidiel z portfólia značky Volkswagen a kvalitné služby,“ povedal  Roman Bujna,  generálny riaditeľ Porsche Slovakia, importéra vozidiel Audi a Volkswagen.  Počas otváracieho príhovoru riaditeľ spoločnosti Galimex Peter Uhrík poďakoval  za odvedenú prácu architektovi Alexandrovi Kobanovi z Martina, ktorý stavbu projektoval, a Jaroslavovi Marekovi zo žilinskej firme BauM SK, ktorá ju realizovala.

Autosalón má rozlohu viac ako 600 metrov štvorcových, zmestí sa do neho naraz až 14 vozidiel. V interiéri sú samostatné pracoviská pre predajcov nových osobných aj úžitkových vozidiel VW, pracoviská pre servisných predajcov, predajňa dielcov a príslušenstva, aktívny príjem vozidiel do servisu, samostatnú odovzdávaciu miestnosť pri predaji nových vozidiel, oddychovú zónu pre zákazníkov a kaviareň. Zákazníci ocenia aj podzemnú garáž so vstupom priamo na servisný príjem.

Podobná rekonštrukcia autosalónu značky Volkswagen sa pripravuje aj na Sučianskej ulici v Martine.

Prihláste sa a vložte PR článok

Mladí vodiči preferujú čoraz silnejšie autá

Šoféri do 25 rokov si trúfajú na stále výkonnejšie, luxusnejšie a viac vybavené vozidlá

Ako sa zbaviť chladnej podlahy

Pri zateplení sa často zabúda na úniky tepla do nevykurovanej pivnice či garáže. Ako vyriešiť problém „studeného“ prízemia?

V tomto roku si už konečne užijem Vianoce bez vrások

Túto modlitbu odriekame s nádejou v hlase každý rok, ale zakaždým nás predvianočný zhon pohltí a my i naša pleť trpíme. Čo s tým?

Online analýza spotreby elektriny vám pomôže ušetriť

Máme pre vás zaujímavé tipy, ako dosiahnuť úsporu na elektrine.