Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Zákazníkov v novom autosalóne rozmaznajú

Martinská spoločnosť Galimex si minulý štvrtok zaknihovala ďalší veľký deň. V Žiline otvorila nový autosalón značky Volkswagen.

ŽILINA. Značka Volkswagen je v trhovom podiele na Slovensku  už dlhodobo na druhej priečke, v žilinskom regióne sa áut tejto značky po Bratislave predáva najviac. Rozhodnutie vybudovať v krajskom meste nový autosalón, ktorý by na európskej úrovni poskytoval predajné a popredajné služby pre túto značku, bolo logické. V Galimexe padlo  už zhruba pred šiestimi rokmi, no v tom čase sa koncern rozhodoval  pre nový koncept autosalónov VW, ktorý mal zohľadňovať moderné požiadavky na služby predaja a servisu automobilov, realizácia sa preto odsunula.

Žilinský autosalón na Rosinskej ulici, ktorý otvorili pre klientov v minulom týždni, ich už zohľadňuje v celej šírke. „Je najkrajší na Slovensku, dovolím si tvrdiť, že aj v Európe, klienti tu nájdu  širokú ponuku vozidiel z portfólia značky Volkswagen a kvalitné služby,“ povedal  Roman Bujna,  generálny riaditeľ Porsche Slovakia, importéra vozidiel Audi a Volkswagen.  Počas otváracieho príhovoru riaditeľ spoločnosti Galimex Peter Uhrík poďakoval  za odvedenú prácu architektovi Alexandrovi Kobanovi z Martina, ktorý stavbu projektoval, a Jaroslavovi Marekovi zo žilinskej firme BauM SK, ktorá ju realizovala.

Autosalón má rozlohu viac ako 600 metrov štvorcových, zmestí sa do neho naraz až 14 vozidiel. V interiéri sú samostatné pracoviská pre predajcov nových osobných aj úžitkových vozidiel VW, pracoviská pre servisných predajcov, predajňa dielcov a príslušenstva, aktívny príjem vozidiel do servisu, samostatnú odovzdávaciu miestnosť pri predaji nových vozidiel, oddychovú zónu pre zákazníkov a kaviareň. Zákazníci ocenia aj podzemnú garáž so vstupom priamo na servisný príjem.

Podobná rekonštrukcia autosalónu značky Volkswagen sa pripravuje aj na Sučianskej ulici v Martine.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.