Dáta zadarmo automaticky súčasťou O2 Paušálu

O2 pokračuje v poskytovaní automatických výhod pre nových aj existujúcich zákazníkov a prináša opäť niečo extra - dáta zadarmo ako súčasť O2 Paušálu.

O2 pokračuje v poskytovaní automatických výhod pre nových aj existujúcich zákazníkov a prináša opäť niečo extra - dáta zadarmo ako súčasť O2 Paušálu. Zákazníci s O2 Paušálom si tak nemusia vyberať medzi bonusom na telefón alebo dátami.  Ku každej verzii O2 Paušálu je definovaný objem dát, ktoré môžu noví aj súčasní zákazníci využívať automaticky zadarmo.

„Počúvame našich zákazníkov a vieme, že v čase smartfónov sú dáta pre väčšinu z nich už nevyhnutnosťou a tak sme z nich k Modrému, Striebornému a Zlatému O2 Paušálu spravili samozrejmosť. Každý existujúci aj nový zákazník ich bude môcť využívať ako súčasť svojho Paušálu, k tomu môže využiť aj bonus na kúpu nového telefónu a zostávajú samozrejme neobmedzené SMS do všetkých sietí. V O2 sa totiž snažíme prinášať stále niečo extra pre všetkých našich zákazníkov bez rozdielu, tých nových aj tých existujúcich, ktorých už je 1,4 milióna.“ uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

Dáta zadarmo, bonus na telefón, volania a neobmedzené SMS v jednom

Nová ponuka O2 prináša v Paušále opäť niečo extra pre nových aj súčasných zákazníkov v podobe možnosti využívania určeného objemu dát zadarmo pre každý variant O2 Paušálu. Pre Strieborný O2 Paušál to tak napríklad bude znamenať, že za 20 eur zákazník dostane 150 minút na volanie, neobmedzené SMS do všetkých sietí, 126 eur na kúpu nového telefónu a 500MB dát zadarmo.

Po prečerpaní voľných jednotiek dát pri jednotlivých verziách O2 Paušálu si bude zákazník môcť balíček obnoviť za 3 eurá, pričom túto obnovu môže uskutočniť ľubovoľný počet krát za mesiac. Zákazník môže tiež zaslať bezplatnú SMS s textom OBNOVA A na číslo 99222 kedy dostane potvrdzujúcu SMS o aktivácii služby automatickej obnovy balíčka. Deaktivácia tejto služby je možná taktiež bezplatne, SMS na to isté číslo s textom OBNOVA D. K výhodám zákazníkov O2 tiež patria už dávnejšie aj volania do zahraničia za ceny ako doma.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.

Dovolenka s deťmi v Egypte a tipy na overené hotely

S dieťaťom do Egypta? Na čo myslieť pred cestou a tipy na hotely pre rodiny.