Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Obchodný Softvér ktorý uľahčí firmám život

Trnava, 4. októbra 2013 - Spoločnosť TABI Corp, s.r.o. uvádza na trh novú verziu populárneho obchodného softvéru Offeris. Offeris poskytuje firmám pohodlné riešenie pre profesionálne cenové ponuky a..

Trnava, 7. októbra 2013 - Spoločnosť TABI Corp, s.r.o. uvádza na trh novú verziu populárneho obchodného softvéru Offeris. Tento intuitívny systém poskytuje firmám pohodlné riešenie pre rýchlu a profesionálnu tvorbu cenových ponúk, faktúr, či objednávok. Systém tiež pozná viacero možností zliav a prirážok, môže monitorovať váš sklad a dokonca zistiť na ktorom produkte zarábate najviac.

Offeris bol vytvorený pre ľudí a nie pre programátorov. Pri vývoji sme sa držali hesla v jednoduchosti je krása a aj vďaka tomu sa Offeris stal obľúbeným pomocníkom predajcov.  V minulosti sa ľudia trápili s tabuľkami a vzorcami v Exceli, aby vytvorili jednoduché cenove ponuky, avšak s Offerisom to zvládne aj môj 5 ročný syn Adamko,” vraví s úsmevom Branislav Biskupič zakladateľ softvéru Offeris.

Offeris je skvelý priateľ ale i tvrdý učiteľ. Ak si nesplníte svoje úlohy tak vás vyzve dokonca i skontaktovať zákazníka.  S Offerisom máte všetky údaje vždy so sebou a pracovať môžete na počítači, tablete, či mobilnom telefóne.

Systém vieme prispôsobiť aj podľa špecifických podmienok zákazníka tak, aby čo najlepšie pomáhal plniť každodenné úlohy a bol naozaj užitočný,” vraví Branislav Biskupič.

Ak ste malá firma a nemôžete si dovoliť drahé komplexné riešenie od veľkých korporácií na ktoré potrebujete nekonečné zaškolenia, určite by sa vám zišiel šikovný obchodný softvér  vďaka ktorému ušetríte čas a teda aj peniaze.  Viac sa dozviete na www.offeris.som.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kvalitné sporenie si dokážete vybaviť z pohodlia domova

Kvalitné sporenie je to najmenej, čo pre zhodnotenie svojich úspor môžete urobiť. Sporiaci účet si dokážete vybaviť cez internet.

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.