Energii2 stále rostou odběratelé elektřiny i zemního plynu

Ze zveřejněných výsledků změn počtu odběrných a předávacích míst (OPM) elektřiny a zemního plynu v ČR vyplývá, že letos za tři čtvrtletí změnilo dodavatele obou těchto komodit méně zákazníků.

Ze zveřejněných výsledků změn počtu odběrných a předávacích míst (OPM) elektřiny a zemního plynu v ČR vyplývá, že letos za tři čtvrtletí změnilo dodavatele obou těchto komodit méně zákazníků než ve dvou předchozích letech. Naproti tomu dodavatel obou těchto komodit Energie2 a. s., Praha zaznamenal již třetí rok za sebou nárůst počtu odběrných a předávacích míst elektřiny i zemního plynu. Za tři čtvrtletí 2013 (srovnání září 2013 - prosinec 2012) se zvýšil počet získaných OPM zemního plynu 3,94-krát,  u elektřiny 2,89-krát. Informoval o tom ředitel Energie2, a. s., Praha Dávid Vlnka.

,, Za stále se zvyšující přírůstek nových zákazníku vděčíme především naši politice cen dodávek zemního plynu a elektřiny. Stanovujeme je tak, abychom byli dlouhodobě levnější než tradiční distributoři na daném území. Zákazníci využívající naše dodávky energií ročně ušetří tisíce korun ve srovnání s dražšími dodavateli. Vyhýbáme se kampaňovým slevám, které jsou časově omezené pouze na několik měsíců a razíme filosofii dlouhodobě výhodných cen, nižších než mají dominantní dodavatelé,“ řekl D. Vlnka.

Dodal, že firma reaguje na vývoj na burzách a v případě poklesu cen to promítá do svých konečných cen. Stalo se tak i nyní  a od nového roku budou mít zákazníci ceny silové elektřiny nižší o 11 až 16 procent, v závislosti od jednotlivých produktů.

,,Chce-li mít zákazník v novém roce levnější zemní plyn a elektřinu, měl by si pospíšit a podepsat co nejdříve smlouvu o dodávce. Stihne-li to v průběhu listopadu, od 1.února 2013  může mít levnější dodávky. Změna je velice jednoduchá a je možná kdykoliv. Zákazník ji může uzavřít prostřednictvím prodejců přímo u sebe, nebo online prostřednictvím webové stránky Energie2. S veškerými dotazy se může odběratel obrátit na zákaznickou linku. Zákazníci by si, při uvažování o změně dodavatele, měli ověřit především dobu trvání proklamovaných slev, aby nepodlehli lákavé nabídce, která se nakonec ukáže jako dlouhodobě neudržitelná. Trh s plynem i elektřinou je plně liberalizován již několik let a domácnosti můžou vydělat nebo prodělat špatnou volbou dodavatele tisíce korun ročně,“ konstatoval D.Vlnka.

Dále poukázal na to, že při uzavření smlouvy přes internet dostane zákazník od Energie2 navíc ještě 2 % slevu. U produktu Nebeská nabídka, s vázaností 6 let, dostane dodatečnou slevu 2,5 % z ceníkové ceny plynu a 3,4% z ceny elektřiny a to každý rok. Tyto dodatečné slevy nezávisí od spotřeby, pouze od vázanosti a jsou garantovány. Na přechod k Energii2 postačí podepsání smlouvy a plné moci a kopie poslední vyúčtovací faktury. Všechny potřebné změny vykoná společnost. Další možností je návštěva centrály v Praze, či osobní návštěva energetického poradce. Zákazníkům firma poskytuje profesionální zákaznickou péči a energetické poradenství. Plynoměr nebo elektroměr však nadále spravuje tradiční provozovatel distribuční soustavy, který odstraňuje i případné poruchy. Zákazníci můžou využít i sdruženou fakturaci – spojení více odběrných míst do jednoho daňového dokladu a optimalizaci zálohových plateb na základě reálné spotřeby.

Energie2 úspěšně působí na českém, slovenském i polském trhu. Mezi jejími zákazníky jsou velkoodběratelé i maloodběratelé obou komodit. Firmě se vyplácí strategie diverzifikace. Obchoduje s různými druhy energií (plyn, elektřina), zabývá se velkoprodejem i maloprodejem.

Kontaktní kancelář v ČR:   Energie2, a. s., Praha, Jihovýchodní II.; č.p. 11; Praha 4 Záběhlice

Další informace na tel: 844 000 010,  email: info@energie2.cz  ,  www.energie2.cz

Máte už program pre deti na túto sobotu?

Novootvorený farmársky Trch. – Chutný trh v Slnečnice Markete bude už túto sobotu 26. mája oslavovať so všetkými deťmi.

TOP trendy 2018 v alternatívnych prístupoch ku zdraviu

Počuli ste už napríklad o digitálnej detoxikácii alebo e-Terapii? Prečítajte si o nových alternatívnych prístupoch ku zdraviu.

Biznis úver: Lepší tím, stroje, či menej stresu s faktúrami

Pozrite sa, kedy sa oplatí na rozvoj firmy využiť peniaze od banky.

Síce malí, no výnimoční regionálni dodávatelia. Poznáte ich?

Týmto menším regionálnym dodávateľom sa podarilo zaujať nielen svoje okolie, ale aj Kaufland. Určite si ich obľúbite aj vy.